Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Ευτυχώς εμείς δεν έχουμε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και όλα κυλούν ήσυχα…

kamia

 

Η χθεσινή απεργία κύλησε με ηρεμία στα μέρη, στο, δε,  μαρτυρικό Αγρίνιο απολύτως κατά τα ειωθότα. Μπορεί να πει κανείς ότι δεν εξείχε ούτε τρίχα από τα εσκαμμένα, οι διαδηλωτές ήταν αριθμητικά οι πρέποντες, οι οργανώσεις αυτές που έπρεπε κλπ.

Στην πόλη έκανε πορεία το ΠΑΜΕ που έχει καθιερώσει και κατοχυρώσει το δικαίωμα αυτό και ευτυχώς-όπως πάντα- ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ(επί της ουσίας δηλαδή και πάλι ΑΔΕΔΥ αφού η συντριπτική πλειοψηφία και στη ΓΣΕΕ  είναι από το Δημόσιο)δεν υπήρχαν πουθενά.

Αυτό, να ξέρετε, είναι καλό για την δημόσια τάξη και την ηρεμία γιατί βλέπετε τι γίνεται π.χ. στην Αθήνα. Πετάγονται κάτι νταβραντισμένοι(υπάρχει διατροφικό θέμα, πολύ έτοιμο φαγητό παίζει)με κράνη τώρα τελευταία και σκίζουν πανό, φωνάζουν συνθήματα αποδοκιμασίας για τους εργατοπατέρες κλπ. Όχι ότι δεν έχουν  δίκιο σχετικά με τον εργατοπατερικό συνδικαλισμό αλλά δεν είναι δικό τους θέμα να τον καταργήσουν. Ειδικά με το κράνος φορεμένο.

Γι’ αυτό λέει η στήλη: χίλιες φορές η ησυχία μας εδώ στην καθ’ ημάς επαρχία. Κάπου 150 άτομα κινητοποιούνται, οι εργατοπατέρες δεν πολυεμφανίζονται και οι ακτιβιστές που τσαντίζονται με τις απεργίες μας αφήνουν ήσυχους. Η, δε, κυβέρνηση λιώνει στα γέλια, καθώς μονά- ζυγά και μονόζυγα είναι δικά της.

Καλά για τον τραγέλαφο της «Κοινωνικής Συμμαχίας» και ποιους εκπροσωπεί ας μην χαλάσουμε ούτε λίγο ρεύμα από το λάπτοπ. Πόσο μάλλον πέτρες και ζαρζαβατικά που καταναλώθηκαν στην όμορφη Αθήνα…

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.