Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Οικογένεια του Αγρινιώτη Λ. Νταλαπέρα: “Ευχαριστούμε όσους βρέθηκαν δίπλα μας”

Η οικογένεια του Αγρινιώτη Λάμπρου Νταλαπέρα ο οποίος διέμενε στη Λευκάδα και βρέθηκε νεκρός πριν από λίγες ημέρες στο λιμάνι της Νικιάνας, ευχαριστεί όσους στάθηκαν δίπλα της κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βρέθηκαν δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε από τον χαμό του αγαπημένου μας Λάμπρου Νταλαπέρα.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγενείς, φίλους, συναδέλφους αλλά και συμπολίτες μας για την αμέριστη συμπαράσταση αλλά και το ενδιαφέρον τους.

Ιδιαίτερα δε την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας, το Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική , τους δύτες Πάνο Αραβανή και Γιάννη Βαγενά, τον ψαρά Χρυσόστομο Βρεττό, που με την καθοριστική συμβολή τους δόθηκε τέλος στην αγωνία μας.

Η συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης , του Αρχιπρεσβύτερου Γεράσιμου Ζαμπέλη, του π. Ιωαννίκιου, του Νίκου Ζαμπέλη , του γραφείου τελετών του Αντώνη Αργυρού αλλά και του κ. Στεργίου από το Σύνδεσμο των Αποστράτων Αξιωματικών της Αστυνομίας, ήταν για εμάς δύναμη και κουράγιο.

Τέλος ευχαριστούμε την Γραμμή Ζωής (silver alert) για την συμβολή της.

Οικογένεια Νταλαπέρα

Πηγή: lefkadapress.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.