Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Γρίνος

Έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Γρίνος

Το τελευταίο αντίο στο Γεράσιμο (Μάκη) Γρίνο θα πουν η οικογένεια, οι φίλοι, οι συμπατριώτες και όλοι όσοι τον αγαπούσαν, σήμερα, Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 στις 3:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης.

Ο Γεράσιμος (Μάκιας) Γρίνος με καταγωγή από την Μπαμπίνη και ρίζες από τον Αετό Ξηρομέρου, ζούσε στο Αγρίνιο και  έφυγε χθες αιφνιδίως σε ηλικία 60 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια του και στους αγαπημένους του φίλους και συγγενείς.

Δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, από τους πρωτεργάτες για τη δημιουργία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης (ιδρυτικό μέλος) χρημάτισε Αντιπρόεδρος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου και ενεργό μέλος του συλλόγου με προσωπική εργασία σε κάθε δραστηριότητα  ιδίως στη δημιουργία του γηπέδου.

Άνθρωπος του αθλητισμού και ο ίδιος συμμετείχε στην ομάδα της Μπαμπίνης ως ποδοσφαιριστής και μετέπειτα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε. Μπαμπίνης, αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες του Ξηρομέρου, ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας του Παναιτωλικού που μαζί με το γιο του Σπύρο δεν έλειπαν από ματς της ομάδας του Αγρινίου.

Τα τελευταία χρόνια μετακόμισε στο Αγρίνιο όπου διατηρούσε , με το γιο του Σπύρο, καφενείο στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Πηγή: mpampini.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.