Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τη ζωή ο Αγρινιώτης δημοσιογράφος Πάνος Σαράκης

Έφυγε από τη ζωή ο Αγρινιώτης δημοσιογράφος Πάνος Σαράκης

«Έφυγε» από τη ζωή  ο Αγρινιώτης δημοσιογράφος Πάνος Σαράκης.

Aπεβίωσε σε ηλικία 57 μόλις  ετών καθώς αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Πάνος Σαράκης υπήρξε έμπειρος Συντάκτης Ύλης που  εργάστηκε στον «Επενδυτή» και τα τελευταία χρόνια στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Η απώλεια του Πάνου είναι άλλο ένα γερό χτύπημα -ας ελπίσουμε το τελευταίο- στο χώρο της δημοσιογραφίας, στην εφημερίδα μας αλλά και ειδικά στο τμήμα μας, καθώς μόλις πριν από ενάμιση χρόνο χάσαμε από κοντά μας και τον αείμνηστο Βαγγέλη Καραγεώργο», σημειώνουν οι συντάκτες Ύλης της «Εφ.Συν».

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020, στις 10.30 στον Ι.Ν.Αγίας Τριάδας Αγρινίου όπου η σορός θα βρίσκεται από τις  9.30 ενώ η προσέλευση θα γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες για τον covid-19.

Συγκινητικό το αποχαιρετιστήριο κείμενο στην «Εφ.Συν»

Κι εσύ, ρε Πάνο;

Χάσαμε, ανήμερα Χριστούγεννα ενός φρικτού έτους, τον καλό μας φίλο και συνάδελφο Πάνο Σαράκη. Μόλις στα 57 του χρόνια, ο Πάνος χτυπήθηκε σκληρά από αλλεπάλληλα προβλήματα υγείας και η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Ο Πάνος, ένας έμπειρος Συντάκτης Υλης που μεγαλούργησε στον «Επενδυτή» και ξαναβρήκε το δημιουργικό του πνεύμα στις σελίδες της «Εφ.Συν.», ήταν μια ύπαρξη αθόρυβη και διακριτική.

Πίσω από τη σιγανή φωνή του και το μικροκαμωμένο σουλούπι του, όμως, κρύβονταν μία μεγάλη καρδιά που σε κέρδιζε, ένα ακαταμάχητο χιούμορ και ένα δημοσιογραφικό δαιμόνιο που αποτυπωνόταν μέρα με τη μέρα, σελίδα με τη σελίδα, αράδα με την αράδα, σε κάθε του δημιουργία.

Διέθετε μια σπάνια και αξιοζήλευτη ικανότητα να «σπάει» την υπερένταση και το άγχος της δουλειάς με κάποιο ξεκαρδιστικό αστείο που άλλαζε αμέσως το κλίμα και μάς βοηθούσε όλους να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις σελίδες αυτής της εφημερίδας.

Η απώλεια του Πάνου είναι άλλο ένα γερό χτύπημα -ας ελπίσουμε το τελευταίο- στο χώρο της δημοσιογραφίας, στην εφημερίδα μας αλλά και ειδικά στο τμήμα μας, καθώς μόλις πριν από ενάμιση χρόνο χάσαμε από κοντά μας και τον αείμνηστο Βαγγέλη Καραγεώργο.

Φίλε Πάνο, αν και μισούσες τις κλισέ εκφράσεις για τους θανάτους και μειδιούσες με τις αναφορές στον «άλλο κόσμο», κάνε μας μια τελευταία χάρη και επίτρεψέ μας να σε σκεφτόμαστε στο πλάι του Βαγγέλη, να πίνετε ρακή, να ξεφαντώνετε, να γελάτε δυνατά και να μάς θυμάστε. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Το τμήμα σου, η παρέα σου.

ΣΥΝΤΑΞΗ ΥΛΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.