Κυριακή, Ιούνιος 16, 2019

Εγγραφές στις νέες ακαδημίες Argonaftes Basketball Academy για αγόρια και κορίτσια 7 έως 11 ετών

Το Αθλητικό Σωματείο Argonaftes Basketball Academy ενημερώνει για την έναρξη των εγγραφών στις ακαδημίες του για αγόρια και κορίτσια από 7 έως 11 ετών. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Νέα αρχή, νέες Ακαδημίες, νέα προσπάθεια

Μια νέα αθλητική περίοδος ξεκινά, συνεχίζοντας την προσπάθεια για μετάδοση των ιδεών του αθλητισμού μέσω της ανάπτυξης του αθλήματος του Μπάσκετ, το Αθλητικό Σωματείο Argonaftes Basketball Academy, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στις ακαδημίες του για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 για αγόρια και κορίτσια, από 7 έως 11 ετών.

Σας προσκαλούμε να εμπιστευθείτε σε μας τα παιδιά σας για την αθλητική διαπαιδαγώγηση και ανάπτυξή τους. Στόχος μας είναι η εξειδικευμένη μάθηση των δεξιοτήτων του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης με σύγχρονες μεθόδους μάθησης και διαπαιδαγώγησης, που στοχεύουν να βοηθήσουν τους/τις αθλητές/τριες:

  • Να αποκτήσουν υγιή αθλητική νοοτροπία.
  • Να αποκτήσουν τις γνώσεις του basket
  • Να διοχετεύσουν την ενεργητικότητα τους σε αθλητικές δραστηριότητες
  • Να μάθουν να συνεργάζονται με συμπαίχτες και προπονητές
  • Να λαμβάνουν αποφάσεις και να αποκτούν ευθύνη των ενεργειών τους κατά την προπόνηση και τον αγώνα
  • Να χαρούν παίζοντας basket
  • Να υιοθετήσουν ως στάση ζωής το ‘’ευ αγωνίζεσθε’’.

Το μπάσκετ είναι από τα αθλήματα που γυμνάζει ισομερώς ταυτόχρονα όλο το σώμα ώστε να έχει ως αποτέλεσμα την σωστή ανάπτυξη του παιδιού. Βοηθά στην σωστή και ολοκληρωμένη ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος ενός παιδιού. Δίνει στο παιδί ευλυγισία, ταχύτητα και ισορροπία. Το μπάσκετ είναι το άθλημα των δευτερολέπτων εκεί πρέπει ο αθλητής να σκεφτεί να πάρει την σωστή απόφαση και να αντιδράσει. Οι προπονητές υποστηρίζουν  ότι το μπάσκετ είναι 60% τεχνική και 40% μυαλό, δουλεύοντας και αποκτώντας την λογική του παιχνιδιού, κτίζεις το μυαλό του παιδιού και του δίνεις στρατηγική σκέψη και αυτοπεποίθηση. Το μπάσκετ είναι το άθλημα πού αν ένα παιδί επενδύσει σε μικρή ηλικία, δώσει χρόνο και αγάπη τα οφέλη που θα αποκομίσει, θα είναι πολλαπλά. Το μπάσκετ είναι το άθλημα που φτιάχνει δυνατούς χαρακτήρες και κτίζει τους πρωταθλητές του αύριο, στον αθλητισμό και στην ζωή.

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φορά ή ανήκουν ήδη στα τμήματα της ακαδημίας μας,  μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

  • 6945047256 – Παπαθανασόπουλος Θανάσης
  • 6971636276 – Μπουρνάζος Αποστόλης
  • 6934218667 – Παπαπαναγιώτου Γιάννης

ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail:  argonaftesba@gmail.com.

Το πρόγραμμα προπονήσεων θα καθορισθεί με την ολοκλήρωση των εγγραφών.

Έναρξη εγγραφών από 7 Σεπτεμβρίου 2018, κάθε Τρίτη και Παρασκευή 19.00-20.00 στο κλειστό γήπεδο της Αερογέφυρας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.