Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Ναυπακτίας και Δωρίδας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Ναυπακτίας και Δωρίδας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο των δήμων Ναυπακτίας και Δωρίδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση των φορέων που ενημερώνουν τους γονείς:

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας ανακοινώνουν ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2019-2020 παρέχοντας πρόσθετη διδακτική υποστήριξη σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όσους εκπαιδευτικούς (αδιόριστους, εν ενεργεία, συνταξιούχους ή φοιτητές) επιθυμούν να διδάξουν εθελοντικά να το δηλώσουν στη γραμματεία του Ε.Κ.Ν.Δ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9.00 – 13.00.

Επίσης, καλούμε τους γονείς, οι οποίοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να έρθουν σε επαφή με τη γραμματεία του Ε.Κ.Ν.Δ., προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής μέχρι 25/9/2018.

Τέλος, σε συνέχεια της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, θέλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (σχολικό έτος 2018-2019) που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και να τους ευχηθούμε καλές σπουδές.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και το Παράρτημα της Ε.Ε.Κ.Ε. εύχονται καλή σχολική χρονιά σε όλη τη μαθητική νεολαία.

ΕΚΝΔ – ΕΕΚΕ-Παράρτημα Ν & Δ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.