Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Έγινε η παράδοση του δρόμου Πέρκου – Περίστας που αποκατέστησε η ΜΟΜΚΑ

Έγινε η παράδοση του δρόμου Πέρκου – Περίστας που αποκατέστησε η ΜΟΜΚΑ

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα 28 Μαρτίου, στο Δημαρχείο Θέρμου η παράδοση του έργου αποκατάστασης του δρόμου Πέρκου – Περίστας που είχε αναλάβει η ΜΟΜΚΑ. Για την εξέλιξη αυτή αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας:

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα 28 Μαρτίου, στο Δημαρχείο Θέρμου η παράδοση του έργου αποκατάστασης του δρόμου Πέρκου – Περίστας που είχε αναλάβει η ΜΟΜΚΑ η οποία πιστή στο πλάνο που τέθηκε εξ αρχής και αφού το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες ήδη το ολοκλήρωσε μέσα στα καθορισμένα χρονικά πλαίσια.
Ένα έργο που εισηγήθηκε η δημοτική αρχή και ο πρόεδρος του Πέρκου Γιώργος Τσάμης και πήρε σάρκα και οστά χάρις στο ενδιαφέρον του τέως ΑΝΥΠΕΘΑ κ. Δημήτρη Βίτσα αλλά και στη συνεργασία του Δήμου με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλ/νίας .
Αυτή η συνεργασία έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα , διαπιστώθηκε δε εξ άλλου και από τις επιτόπιες επισκέψεις μας στο έργο το υψηλό αίσθημα ευθύνης και ποιότητας όλων των εμπλεκομένων στελεχών και εργαζομένων οι οποίοι αγόγγυστα και με περισσή ευγένεια συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου , γεγονός το οποίο πρέπει να εξάρουμε και να τονίσουμε.
Εκφράζουμε επίσης τις ευχαριστίες μας προς τον Ταξίαρχο και Διευθυντή της ΜΟΜΚΑ κ. Μιχαήλ Κλούβα και σε όλους όσους συνέβαλαν στην ευόδωση μιας ακόμη σημαντικής προσπάθειας για την καλυτέρευση του οδικού δικτύου του δήμου μας.
Ως δημοτική αρχή προχωράμε με σχέδιο στα επόμενα έργα που θα αλλάξουν την πορεία της περιοχής του δήμου Θέρμου και προτιθέμεθα να ζητήσουμε τη συνδρομή της ΜΟΜΚΑ και για άλλα χωριά του Δήμου μας .
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ KAI ME ΣΥΝΕΣΗ!!!! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κωστας Ντουπης

    Το εργο εχει την υπογραφή του Πανου Καμμενου Δημαρχε και δεν ξερω σκοπιμα αν την αγνοεις μια και το προσωπο που αναφερεις ειχε απελθει προ καιρου απο το υπουργειο εκτις και υπηρξε συνεργασια του προ πολλου υφυπουργου και τις πακιστανικης κοινοτητας γιατι αυτες ηταν οι προτεραιότητεςτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.