Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα αγροτικών ειδών «Κεραμισάνος» στο Μεσολόγγι

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα αγροτικών ειδών «Κεραμισάνος» στο Μεσολόγγι

Μία νέα εποχή για την αγροτική και γεωργική πραγματικότητα στην περιοχή ξημέρωσε την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος «Κεραμισάνος» στο Μεσολόγγι.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του ιδιοκτήτη Δημήτρη Κεραμισάνου καθώς επίσης και πλήθους φίλων, συνεργάτων και εκπροσώπων εταιρειών. Οι παρευρισκόμενοι έτυχαν θερμής υποδοχής και φιλοξενίας, έχοντας παράλληλα την δυνατότητα να περιηγηθούν στον εκθεσιακό χώρο.

Ο Δημήτρης Κεραμισάνος και οι συνεργάτες του επέλεξαν μια γκάμα μηχανημάτων και εφοδίων που «λύσουν» τα χέρια των αγροτών. Στο πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς κάθε τύπο γεωργικού μηχανήματος, ανταλλακτικά, πιστοποιημένα γεωργικά φάρμακα, φυτοφάρμακα, λιπάσματα και όχι μόνο. Λειτουργεί παράλληλα γραφείο που αναλαμβάνει δηλώσεις ΟΣΔΕ και προγράμματα για νέους αγρότες σε συνεργασία με την «Ήλιος Συμβουλευτική».

Μέσα από άριστη συνεργασία με προμηθευτές η άρτια εξυπηρέτηση και η στήριξη στον αγρότη γίνεται πραγματικότητα. Με μεράκι, γνώσεις και την απαιτούμενη εκπαίδευση και εμπειρία το νέο κατάστημα «Κεραμισάνος» έχει την δυνατότητα να παρέχει άρτια υποστήριξη σε κάθε αγρότη καθ’ όλη την καλλιεργητική περίοδο.

Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Ναυπάκτου 104 στο Μεσολόγγι και είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8.00 το πρωί έως τις 2.30 μ.μ..

Επίσημοι αντιπρόσωποι:

Ανταλλακτικών JOHN DEERE,

TELWIN

MILWAUKEE – FORCE

ARCADIA TERRA

RURIS

AGROMA

Συνεργάτες: ΕΛΑΝΚΟ, ΣΕΓΕ, ΓΑΒΡΙΗΛ, Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2631 023240,

E-mail: dimitriskeramisanos@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/dimitriskeramisanos

Instagram: https://www.instagram.com/dimitris_keramisanos/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.