Τετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019

Εγκαίνια για το κτίριο-στολίδι της ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο (φωτο & video)

elepap-egkainia (36)

To διώροφο κτίριο-στολίδι που στεγάζει το Παράρτημα Αγρινίου της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων) εγκαινιάστηκε σήμερα σε μια εκδήλωση που είναι σε εξέλιξη.
Το κτίριο βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο Αγίου Χριστοφόρου, στην περιοχή Γκένοβα και σε αυτό η ΕΛΕΠΑΠ μεταστεγάστηκε τον Δεκέμβριο του 2016. Η κατασκευή του,με προϋπολογισμό 5.480.000 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 2007-2013 στο οποίο εντάχθηκε από την Περιφέρεια και υλοποιήθηκε από τον δήμο Αγρινίου.
elepap (12)Η τελετή εγκαινίων έγινε σε αισιόδοξο κλίμα παρουσία σύσσωμης της δημοτικής και περιφερειακής αρχής με την κορδέλα να κόβεται από τον Πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου Επαμεινώνδα Τάνταρο, πλαισιωμένο από τον δήμαρχο Γιώργου Παπαναστασίου και τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα. Παρόντες πολλοί παράγοντες της Αυτοδιοίκησης της Αιτωλοακαρνανίας, εκπρόσωποι φορέων και αρχών, στελέχη της ΕΛΕΠΑΠ και εθελοντές . Των ομιλιών προηγήθηκε συμβολικό δρώμενο από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.
Στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκαν εξάλλου η  ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών με την Επίτιμο Πρόεδρο  Μαίρη Καρέλα-Διαμαντοπούλου, με την Πρόεδρο  Μαριάννα Μόσχου, την Γενική Γραμματέα του Συμβουλίου Κατσουρίδη Χριστίνα και το Γενικό Διευθυντή Τάσο Μαριανό. Επίσης η ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων με την πρόεδρο  Νατάσα Μπέκα, μέλη της Τ.Δ.Ε. και τη Διευθύντρια  Βασιλική Μάσταγκα, η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης με τη Διευθύντρια Ελένη Βράνη, η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με την Πρόεδρο  Πέπη Παπανδρέου και μέλη της Τ.Δ.Ε.

elepap (3)elepap (2)elepap (11) elepap (10) elepap (9) elepap (8) elepap (7) elepap (6) elepap (5) elepap (4)

DSCF0305

elepap-egkainia (21)

elepap elepap2

elepap-egkainia (20)

elepap-egkainia (2)

elepap-egkainia (3)

elepap-egkainia (4)

elepap-egkainia (7)

elepap

elepap-egkainia (8)

elepap-egkainia (9)

elepap-egkainia (11)

elepap-egkainia (12)

elepap-egkainia (13)

elepap-egkainia (14)

elepap-egkainia (15)

elepap-egkainia (16)

elepap-egkainia (17)

elepap-egkainia (18)

elepap-egkainia (19)

elepap-egkainia (22)

elepap-egkainia (25)

elepap-egkainia (27)

elepap-egkainia (28)

elepap-egkainia (30)

elepap-egkainia (32)

elepap-egkainia (33)

elepap-egkainia (35)

elepap-egkainia (37)

elepap-egkainia (38)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.