Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Εγκλημα στη Ρόδο: «Δεν την άφηνε να βγει έξω, δεν την άφηνε να βλέπει ούτε τηλεόραση μόνη», λέει η μητέρα της

Εγκλημα στη Ρόδο: «Δεν την άφηνε να βγει έξω, δεν την άφηνε να βλέπει ούτε τηλεόραση μόνη», λέει η μητέρα της

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της οικογένειας της άτυχης Δώρας, η οποία δολοφονήθηκε την Τετάρτη από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο.

“Κάποια στιγμή μου λέει ‘μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες’. Μου έλεγε ‘έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου’. Ο κύριος τη ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Αύγουστος πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό”, ανέφερε η μητέρα της Δώρας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.

Ο δράστης ζήλευε αφόρητα το θύμα. “Της έλεγε ‘δεν θα βγεις έξω’. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει”.

Όπως ανέφερε η μητέρα του θύματος, η κόρη της της εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. “Μαμά αποφάσισα να χωρίσω. Της λέω ‘το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει'”.

“Μια μέρα” συνέχισε η μητέρα της κοπέλας, “με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει ‘μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω’. Και μετά του λέει ‘τα είπα και στη μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω δεν μιλάω'”.

Η συμπεριφορά του δράστη ήταν απαράδεκτη, αναφέρει η οικογένεια της 32χρονης. Μεταξύ άλλων έλεγε στο θύμα “δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι”.

Η άτυχη Δώρα είχε 9 μήνες σχέση με τον δράστη, ενώ συγκατοίκησαν τον περασμένο Ιούλιο. “Εγώ δεν θέλω να βγαίνεις, δεν θέλω να πηγαίνεις εκεί” έλεγε ο θύτης στο θύμα, σύμφωνα με τη μητέρα.

“Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ”, σχολίασε η τραγική μητέρα για την ημέρα του φόνου.

“Δεν πήγαινε το μυαλό μου εκεί. Αλλά φοβόμουνα για το κορίτσι μου”, σημείωσε ο κ. Τριαντάφυλλος, πατέρας του θύματος.

Η αδερφή του θύματος, η Έφη, είχε κακό προαίσθημα. “Δώρα πρόσεχε, δεν έχω καλό προαίσθημα”, συμβούλευσε την αδερφή της μια ημέρα πριν την δολοφονία.

Πηγή: thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.