Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Είδη φυσικοθεραπείας και αναπηρικά αμαξίδια για κάθε ασθενή που το έχει ανάγκη

Είδη φυσικοθεραπείας και αναπηρικά αμαξίδια για κάθε ασθενή που το έχει ανάγκη

Η ανάκτηση της κινητικότητας σε ασθενείς με παροδικά κινητικά προβλήματα είναι πολύ σημαντική προκειμένου να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους μετά από κάποιο ατύχημα. Ο ρόλος της φυσικοθεραπείας είναι πολύ σημαντικός ώστε το καταπονημένο σώμα να μπορεί να είναι ευκίνητο και να απαλλαγεί από τον πόνο και τις ενοχλήσεις που τυχόν υπάρχουν. Στην εταιρεία ANG Medicals ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε είδη φυσικοθεραπείας και κινησιοθεραπείας αλλά και σύγχρονα αναπηρικά αμαξίδια που αποτελούν την ολοκληρωμένη λύση για άτομα με μόνιμο πρόβλημα κινητικότητας.

Φυσικοθεραπεία

Μπορείτε να επιλέξετε από κρεβάτι φυσικοθεραπείας αλουμινίου, δύο τμημάτων για επαγγελματικό σκοπό με ειδικό προσκέφαλο μέχρι tape κινησιοθεραπείας Acu Top μεγάλης ελαστικότητας που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Γιατί η κινησιοθεραπεία είναι ωφέλιμη;

H κινησιοθεραπεία υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος, αποκαθιστά την λειτουργία των μυών, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει τους νευρολογικούς πόνους. Για τους μυϊκούς πόνους, μπορείτε να βρείτε και επιθέματα κρύου και ζεστού με ειδικό gel που μπορεί να περιορίσει όλες τις ενοχλήσεις εύκολα και γρήγορα! Επαναχρησιμοποιείται, χωρίς να φθαρεί.

Άσκηση και κίνηση

Η κινησιοθεραπεία με ειδικά βοηθήματα είναι επίσης μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της κάθε θεραπείας αποκατάστασης. Επιλέξτε μερικά από τα βοηθήματα άσκησης χεριών, κορμού και ποδιών αλλά και ειδικά όργανα γυμναστικής από την μεγάλη ποικιλία, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς (βάρη χεριών και ποδιών, μπάλες πιλάτες, όργανο εκγύμνασης με πεντάλ κ.α.).

Αναπηρικά αμαξίδια

Σε αυτήν την κατηγορία έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε αναπηρικά αμαξίδια πολλών τύπων όπως είναι τα ειδικού, ελαφριού ή απλού τύπου, οι ορθοστάτες, τα ηλεκτρικά αμαξίδια ή αυτά της θαλάσσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.