Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Eιδική σύσκεψη την Πέμπτη για τα χρέη των ΤΟΕΒ στη ΔΕΗ

Eιδική σύσκεψη την Πέμπτη για τα χρέη των ΤΟΕΒ στη ΔΕΗ

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, είχε διαδοχικές συνομιλίες τόσο με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κύριο Κωστή Χατζηδάκη, όσο και με τον Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κύριο Γεώργιο Στάσση καθώς και με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριο Φαρμάκη.

O κ.Καραγκούνης συζήτησε μαζί τους το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα ΤΟΕΒ του νομού ώστε να συνεχιστεί η ηλεκτροδότησή τους και να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην αγροτική παραγωγή.

Παράλληλα μετέφερε την αναγκαιότητα άμεσης παρέμβασης ώστε να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση των ΤΟΕΒ και να βρεθεί λύση και να μην απειληθεί η παραγωγή. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπάρχουν προτάσεις, τόσο από την πλευρά της ΔΕΗ όσο και από την πλευρά του Υπουργείου και της Περιφέρειας.

Ακόμη, μετέφερε την αγωνία των παραγωγών και υπήρξε επίσημη ενημέρωση ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα υπάρξει ειδική σύσκεψη των προαναφερθέντων φορέων με στόχο την εύρεση άμεσης και βιώσιμης λύσης στο πρόβλημα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Γιατι εχει χρεη το τοεβ στη δεη; ποσα ειναι αυτα τα χρηματα; δεν εχει προεδρο;ταμεια? Συμβουλους το τοεβ? Τι εγινε???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.