Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021

Ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ μη μισθωτών – Τι έκπτωση περιλαμβάνουν

Ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ μη μισθωτών – Τι έκπτωση περιλαμβάνουν

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια μη μισθωτών στον Ε.Φ.Κ.Α. για τον μήνα Φεβρουάριο 2020. Με βάση το ειδοποιητήριο οι ασφαλισμένοι έχουν τις εξής επιλογές:

Α. Να πληρώσουν την εισφορά που αντιστοιχεί στην ασφαλιστική κατηγορία.

Β. Να πληρώσουν την εισφορά του 2/2020 μειωμένη κατά 25% εφόσον έχουν εξοφλήσει ή εξοφλήσουν μέχρι 10/4 την εισφορά του Ιανουαρίου 2020

Γ. Να πληρώσουν την εισφορά σε 4 μηνιαίες δόσεις χωρίς προσαυξήσεις, με καταβολή της πρώτης δόσης έως 30.9.2020 εφόσον εμπίπτουν στους πληττόμενους κλάδους.

Καταγγελίες αναγνωστών ανέφεραν ότι είχαν πρόβλημα όταν πήγαν να κάνουν την αίτηση των εργαζομένων για τα 800 ευρώ.

Συγκεκριμένα το πρόβλημα υπήρξε όταν ο χρήστης πήγαινε να καταχωρήσει το IBAN της Τράπεζας του, εκεί του έγραφε «Λάθος μορφή IBAN (Α-Ζ, 0-9. «, )»

Οι αναγνώστες του aftodioikisi.gr τονίζουν ότι καταχωρούσαν το σωστό IBAN και μάλιστα το «τσεκάριζαν» τρεις και τέσσερις φορές. Έτσι αναγκάστηκαν να επικοινωνήσουν, με τα Τηλ. Υποστήριξης ΣΕΠΕ, που υπάρχουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του supportemployees.yeka.gr, οπού και εκεί δεν πήραν απάντηση καθώς οι εργαζόμενοι τόνισαν ,ότι δεν ήταν ειδικοί για την εφαρμογή του Υπουργείου Εργασίας.

Η λύση που προτάθηκε προσωρινά και έδειξε να λειτουργεί, ήταν, ο δικαιούχος να γράφει το IBAN του σε ένα word και από εκεί να το κάνει αντιγραφή και επικόλληση στο σημείο καταχώρησης του ΙΒΑΝ, της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του supportemployees.yeka.gr.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.