Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Eικόνες από το 10ημερο των εκδηλώσεων στην Παπαδάτου

Eικόνες από το 10ημερο των εκδηλώσεων στην Παπαδάτου

Aνακοίνωση του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο Άγιος Νικόλαος»

pol-ekdiloseis-papadatou12Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Παπαδάτου. Διοργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παπαδαταίων Αθήνας « Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ » από τις 3 έως και στις 14 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη 3 Αυγούστου με τον καθιερωμένο πλέον κάθε χρόνο περίπατο στην πανέμορφη λίμνη Αμβρακία.
Την Κυριακή 7 Αυγούστου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων για τους μεγάλους και 1 χιλιομέτρου για τους μικρούς.
Τη Δευτέρα και Τρίτη 8 και 9 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε τουρνουά μπάσκετ 3χ3 με ομάδες από τα γύρω χωριά.
Την Τετάρτη 10 Αυγούστου εκδρομή στη Ναύπακτο – στα Τριζόνια Φωκίδας – και το Μεσολόγγι.
Την Πέμπτη 11 Αυγούστου έγινε παρουσίαση (προβολή – ομιλία) από τον χωριανό μας καθηγητή εικαστικών Πρύτανη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας Πάνο Χαραλάμπους. Ακολούθησε βράβευσή του από το Σύλλογο.
Την Πέμπτη μετά την ομιλία και την βράβευση του Πρύτανη η βραδιά συνεχίσθηκε με μουσική με δίσκους βινυλίου που επέλεξε ο Σωτήρης Γερόλυμος.
Την Παρασκευή 12 Αυγούστου στήθηκε ένα εργαστήρι ζωγραφικής για τα παιδιά και όχι μόνο υπό την εποπτεία του Πρύτανη Πάνου Χαραλάμπους.
Το Σάββατο 13 Αυγούστου μουσική βραδιά με την ορχήστρα του Παύλου Θώδη και Κώστα Καλαμίδα. Οι μελωδίες της ορχήστρας με την ποικιλία των τραγουδιών ξεσήκωσαν τον κόσμο που χόρεψε και τραγούδησε μέχρι το πρωί.
Την Κυριακή 14 Αυγούστου διεξήχθη τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5.
Οι εκδηλώσεις αυτές, που σκοπό έχουν την συνεύρεση των χωριανών, δίνουν την ευκαιρία να είναι πλέον οι μέρες αυτές του Αυγούστου κάτι που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία όλοι οι Παπαδατιώτες για να βρεθούν στο χωριό τους. Η προσέλευση των Παπαδαταίων & φίλων του Συλλόγου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Λύτρας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παπαδάτου, Νίκος Ζαρέντης, ο πατήρ Βασίλειος Πόπης προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου Σπύρος Λυμπεράτος, οι Αντιδήμαρχοι Ξηρομέρου, Πάνος Γαζέτας, Βασίλης Μουρκούσης και Θεόδωρος Λιβάνης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, Κώστας Γεωργούλας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και πρώην Δήμαρχοι Φυτειών Παναγιώτης Τζαχρήστας και Παναγιώτης Βραχάς, Ο τοπικός Σύμβουλος Παπαδάτου, Θεόδωρος Μπαρμπάκος. Ο πρώην Δήμαρχος Φυτειών Παναγιώτης Γαζέτας. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Συμπολιτεία Ξηρομεριτών Λευτέρης Μάντζαρης, ο Επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, Ο Αντιπρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημήτρης Κοθρούλας, Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών «το Λιγοβίτσι» Δήμος Κουτσομπίνας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ταξιάρχης Σάββας, ο ραδιοφωνικός παραγωγός «ΡΑΔΙΟ ΜΑΓΕΙΑ» Λάμπης Μαυρέλης, κ.ά.
Οι εκδηλώσεις έγιναν με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου και της Τοπικής Κοινότητας Παπαδάτου.
Τα Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, τους χωριανούς και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού μας Νίκο Ζαρέντη και τους Τοπικούς Συμβούλους. Τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Φυτειών Γιάννη Φλωρόπουλο και τους Τοπικούς Συμβούλους για την υποστήριξη στον Αγώνα Δρόμου. Τους χορηγούς των εκδηλώσεων, Γιάννη Βλ. Ζαρέντη (κατάστημα ηλεκτρικών στο Αγρίνιο), Ηλία Φραγκούλη (κατάστημα κοσμημάτων στο Αγρίνιο) την επιχείρηση ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ Agro, την κάβα ποτών του Βασίλη Νάκου, τα αρτοποιεία Σκοτίδη και Καρακώστα στις Φυτείες.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εθελοντές και τις εθελόντριες που βοήθησαν ώστε οι εκδηλώσεις να έχουν άψογη οργάνωση και ποιότητα, τον Παναγιώτη Τζαχρήστα για την προσφορά των φρούτων στον 1ο αγώνα δρόμου, καθώς και τις νοικοκυρές του χωριού μας για τις καταπληκτικές πίτες και τα γλυκά που ετοίμασαν και προσφέραμε την ημέρα του Αγώνα Δρόμου.
Και του χρόνου Πάντα να ανταμώνουμε και …

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
papadatou2015_00024 papadatou2015_00025 papadatou2015_00027 papadatou2015_00028 papadatou2015_00029 papadatou2015_00030 papadatou2015_00031 papadatou2015_00032 papadatou2015_00033 papadatou2015_00034 papadatou2015_00035 papadatou2015_00037 papadatou2015_00038 papadatou2015_00039 papadatou2015_00040 papadatou2015_00042

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

pol-ekdiloseis-papadatou8 pol-ekdiloseis-papadatou7 pol-ekdiloseis-papadatou6 pol-ekdiloseis-papadatou5 pol-ekdiloseis-papadatou4 pol-ekdiloseis-papadatou3 pol-ekdiloseis-papadatou2 pol-ekdiloseis-papadatou1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

pol-ekdiloseis-papadatou9 pol-ekdiloseis-papadatou10 pol-ekdiloseis-papadatou11 pol-ekdiloseis-papadatou12 pol-ekdiloseis-papadatou13 pol-ekdiloseis-papadatou14 pol-ekdiloseis-papadatou15 pol-ekdiloseis-papadatou16 pol-ekdiloseis-papadatou17

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.