Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης στο ΔΑΚ Μεσολογγίου

Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης στο ΔΑΚ Μεσολογγίου

Εικόνες απόλυτης εγκατάλειψης και απαξίωσης επί σειρά ετών από τις Δημοτικές αρχές που πέρασαν.

Έχουν υπάρξει πάρα πολλές φορές δημοσιεύματα για την τραγική κατάσταση των εγκαταστάσεων οι οποίες εκτός από μη λειτουργικές είναι και επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Η εικόνα είναι αποκαρδιωτική με ένα γήπεδο πλημμυρισμένο, μετά από ψιλόβροχο, σκουριασμένες πόρτες και κάγκελα, εξωτερική εικόνα που μόνο αθλητικές εγκαταστάσεις δεν θυμίζει, μια κερκίδα έτοιμη να πέσει και φυσικά ένα τερέν στίβου το οποίο μόνο τραυματισμό θα δώσει σε όποιον κάνει το λάθος να προπονηθεί. Σε άλλες πόλεις η εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων, εξωτερικά και εσωτερικά θυμίζουν αθλητισμό.

Η εικόνα απαξίωσης στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ξεκίνησε από την περίοδο που οι υπάλληλοι που ήταν μόνιμοι, άλλαξαν πόστο στον δήμο ή βγήκαν στην σύνταξη. Ήταν τρεις υπάλληλοι οι οποίοι είχαν το ΔΑΚ Μεσολογγίου πεντακάθαρο και λειτουργούσε, παρά όλες τις ελλείψεις, στην εντέλεια χάρη στους τρεις υπαλλήλους.

Ο αθλητισμός είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τη ζωή πολλών ανθρώπων, μικρών και μεγάλων. Μέσα από τον αθλητισμό καλλιεργείς όχι μόνο το σώμα, αλλά και το πνεύμα σου. Το ΔΑΚ Μεσολογγίου έχει τις βάσεις με γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλευ και τερέν στίβου με κάρβουνο εν έτει 2020!

Χρηματοδότηση υπάρχει, η πρωτοβουλία μένει της δημοτικής αρχής να φροντίσει και να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις.

Την συμμετοχή του Χαρίλαου Τρικούπη στην μεγάλη κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του μπάσκετ στην πόλη, δυστυχώς δεν θα μπορέσει να την απολαύσει και να χειροκροτήσει ο φίλαθλος του Μεσολογγίου γιατί το κλειστό γήπεδο δεν πληροί τις προδιαγραφές για την κατηγορία. Υπάρχουν όμως και άλλες ομάδες, μπάσκετ και βόλευ που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα, όπως επίσης δεκάδες μικρά παιδιά που ασχολούνται με τον στίβο.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την κατάσταση των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Μεσολογγίου και διαβάστε περισσότερα στο Onairnews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.