Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

«Είμαι τρία χρόνια βίγκαν, έχω κόψει και το αλκοόλ» δηλώνει ο Κωστής Μαραβέγιας (Βίντεο)

«Είμαι τρία χρόνια βίγκαν, έχω κόψει και το αλκοόλ» δηλώνει ο Κωστής Μαραβέγιας (Βίντεο)

«Ξύπνησα ένα πρωί και τα έβγαλα όλα από τη ζωή μου» είπε, μεταξύ άλλων, ο καλλιτέχνης

Στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε σήμερα συνέντευξη ο Κωστής Μαραβέγιας και αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό ρόλο που έχει αναλάβει, αυτόν του παρουσιαστή, τις γυναίκες και τη δερματική του πάθηση, τη λεύκη,

«Δεν αισθάνομαι καθαρόαιμος παρουσιαστής. Στην εκπομπή μου κάνω κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνω στις συναυλίες μου. Όταν υπάρχουν καλεσμένοι που είναι φίλοι πιο πολύ και γνωστοί μου, υπάρχει αυτή η οικειότητα, η άνεση και ζεστή κουβέντα που υπερβαίνει λίγο το «παρουσιαστικό – δημοσιογραφικό» πλαίσιο» σημείωσε για την εκπομπή του «Δυνατά» στην ΕΡΤ και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν παρακολουθώ τηλεόραση, αλλά δεν είμαι φανατικός τηλεθεατής. Όταν δω κάτι που με ενδιαφέρει, θα το παρακολουθήσω».

Μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης αποκάλυψε ότι γράφει περισσότερο όταν είναι καλά ψυχολογικά. Όταν έχει πεσμένη διάθεση και γράφει πράγματα, συνήθως καταλήγει να τα σκίζει ή να τα πετάει.

Σε άλλο σημείο, αποκάλυψε τι διαδράματισε καθοριστικό ρόλο στο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική: «Ήταν καθοριστική η συμβολή της Ιταλίας στο να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο στη μουσική. Είχα σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρω τις νταλίκες του πατέρα μου και να ασχοληθώ με αυτό, να γίνω νταλικιέρης. Όταν γύρισα από την Ιταλία, στα 28 μου, αυτός ήταν ο στόχος, να ακολουθήσω τη δουλειά του πατέρα μου. Εκεί ήταν που οι γονείς μου, μού είπαν: «Παιδί μου τι δουλειά έχεις εσύ με αυτά; Άντε πήγαινε τραγούδα».

«Το τραγούδι που με βοήθησε περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο είναι το “Δε Σταματώ”. Ήταν μία περίοδος που δεν είχα πολύ αισιοδοξία, ήμουν στις σκοτεινές μου ημέρες και ήθελα να γράψω κάτι που θα μου δώσει ενέργεια να σηκωθώ και τα κατάφερα» εξομολογήθηκε.

«Τα τρία τελευταία χρόνια είμαι βίγκαν, έκοψα και το αλκοόλ μαζί. Ξύπνησα ένα πρωί και τα έβγαλα όλα από τη ζωή μου. Άλλαξα τρόπο ζωής. Αισθάνομαι καλύτερα σωματικά. Κάνω περιοδικά εξετάσεις, δεν έχει εμφανιστεί τίποτα περίεργο. Πήρα και ένα διαιτολόγιο για το τι μπορώ να τρώω συνδυαστικά. Αν δεν υπήρχε το γυναικείο φύλο, νομίζω δεν θα έκανα τίποτα από αυτά. Οι γυναίκες δε με φλερτάρουν καθόλου» τόνισε για τις διατροφικές του συνήθειες και τις γυναίκες.

Τέλος, αναφέρθηκε στη δερματική του πάθηση, τη λεύκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η διαφορετικότητα είναι στη ζωή μας καθημερινά. Είτε ως προς το χρώμα του δέρματος, είτε ως προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Για εμένα είναι κάτι πολύ φυσικό και δεδομένο. Δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει αυτά να τα ξεπεράσουμε και προφανώς δεν πρέπει να τα κρύβουμε. Άσε που τώρα έχει γίνει και της μόδας, είδα πρόσφατα ένα μοντέλο στην Αμερική».

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.