Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

«Είπαμε, υπάρχει πρόβλημα με τα σκουπίδια αλλά… 20 μέρες;»

«Είπαμε, υπάρχει πρόβλημα με τα σκουπίδια αλλά… 20 μέρες;»

Δεν είναι είδηση πλέον ότι σε πολλές περιοχές του Αγρινίου η αποκομιδή των σκουπιδιών είναι προβληματική. Απλώς σε κάποιες περιοχές το φαινόμενο είναι πιο έντονο. Οι συμπολίτες πάντως στέλνουν εικόνες μαζί με τις διαμαρτυρίες τους, όπως στην προκειμένη περίπτωση από δρόμους κάθετους στην Φιλελλήνων.

«Είπαμε, υπάρχει πρόβλημα με τα σκουπίδια, δεν έχουν κόσμο, δεν βγαίνουν τα δρομολόγια, δεν ξέρω. Αλλά τρεις βδομάδες σχεδόν αυτοί οι κάδοι να είναι έτσι; Βρακιά, ρετάλια, ξύλα, σκουπίδια χύμα, τόσες μέρες;».

Απορίες συμπολίτη…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Smartphone

    Φταίνε οι πολίτες με τα smartphones μας έλεγε υπερασπιστής με παρωπιδες…εάν δεν τα δείχνεις τότε αυτόματα δεν υπάρχει και το πρόβλημα

  2. Άγρυπνος σκουπιδοφρουρός.

    Για κάποιο λόγο οι υπάλληλοι προσπαθούν να “βάλουν μυαλό” στους δημότες . Πρωί-πρωί τους ακούς να βρίζουν τον κόσμο για τα σκουπίδια που είναι η δουλειά τους να μαζέψουν . αυτά για κάποιους “υπαλλήλους του δήμου” .Παλιότερα δεν υπήρχαν τέτοια άτομα στην υπηρεσία .Πολλά τα παράπονα και τα αντίποινα για σκουπίδια τελευταίως δε βρίσκετε ; Η δουλειά σου είναι αυτή. τέλος . τα παράπονά σου στον αρμόδιο . Δε μπορείς,φύγε. Τι κάθεσαι και πρήζεις όλο τον κόσμο ;Νομίζεις θα καταφέρεις κάτι όταν όλοι στραφούν εναντίον σου ;

  3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ,ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ….ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΤΙΚΙΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.