Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις δηλώσεις του μητροπολίτη Κυθήρων για το εμβόλιο από… φάρμακο εκτρώσεων!

Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις δηλώσεις του μητροπολίτη Κυθήρων για το εμβόλιο από… φάρμακο εκτρώσεων!

Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ, ο οποίος… παραληρώντας, υποστήριξε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι προϊόν… εκτρώσεων.

Η επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά έδωσε εντολή για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων, η οποία ανατέθηκε σε εισαγγελικό λειτουργό.

Ο μητροπολίτης Κυθήρων έκανε αυτές τις απίστευτες δηλώσεις στον Εσπερινό της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων.

«Μια είδηση από τη γειτονική Ιταλία, από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου. Οι άνθρωποι αυτοί, με πολλή αγάπη, με ανησυχία μεγάλη, είπαν ότι τα νέα εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα, και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Είναι πολύ φοβερό αυτό, αδελφοί μου, έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως, οι Παπικοί, και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα, και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει:

“έτσι είναι, αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”. Αυτό όμως είναι μεγάλο λάθος και βεβαίως εκείνος βρίσκεται εκτός της μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τη γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Κυθήρων.

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.