Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Η τηλεοπτική Ζήνα «κατατρόπωσε» τον Ηρακλή στο twitter

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Η τηλεοπτική Ζήνα «κατατρόπωσε» τον Ηρακλή στο twitter

Το χάος στις ΗΠΑ αναθέρμανε τις κακές σχέσεις της τηλεοπτικής Ζήνα με τον «Ηρακλή» Κέβιν Σόρμπο – Όταν ο «Ηρακλής» μίλησε για… αντιφασίστες μεταμφιεσμένους σε οπαδούς του προέδρου, η «Ζήνα» τον… πετσόκοψε

Μια κόντρα από τα παλιά πυροδότησε η εισβολή στο Καπιτώλιο, με την τηλεοπτική «Ζήνα» και τον άλλοτε αχώριστό της «Ηρακλή» να ανταλλάσσουν πυρά και την πρώτη μάλλον να κερδίζει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κέβιν Σόρμπο που υποδύθηκε τον τηλεοπτικό Ηρακλή, ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, έκανε ανάρτηση της θεωρίας συνωμοσίας των ακροδεξιών, ότι αυτοί που εισέβαλλαν στο Καπιτώλιο δεν ήταν οπαδοί του Αμερικανού προέδρου, αλλά μεταμφιεσμένοι… αντιφασίστες.

«Δεν μου μοιάζουν με πατριώτες» έγραψε ο «Ηρακλής», που έκανε αναδημοσίευση φωτογραφίες που δείχνει έναν εισβολέα που φορούσε καπέλο με κέρατα. Ο συντάκτης του tweet εγραφε: «Μοιάζουν αυτοί με υποστηρικτές του Τραμπ; Ή είναι οι αριστεροί ταραχοποιοί μεταμφιεσμένοι ως υποστηρικτές του Τραμπ…».

Λίγο που η τηλεοπτική Ζήνα διαφώνησε, λίγο που θυμήθηκε την παλιά τους κόντρα, δεν παρέλειψε να του απαντήσει δεόντως.

«Όχι χαζέ. Δεν είναι πατριώτες. Είναι οι μαϊμούδες σας, τρομοκράτες, οι ηθοποιοί της Qanon (θεωρία συνωμοσίας των συνεργατών του Τραμπ. Είναι οι βλάκες που βγαίνουν έξω και προσφέρουν άθλιες υπηρεσίες σε άτομα σαν κι εσένα, που τους αρέσει να τους τυλίγουν σαν παιχνίδια και να τους αφήνουν να κάνουν τα χειρότερα» απάντησε η Λούσι Λόλες.

Μια κόντρα βγαλμένη από παλιά

Αν και το ζεύγος ήταν κάποτε αχώριστο σε μια σειρά cross-over επεισοδίων των δύο τηλεοπτικών παραγωγών (η Ζήνα ξεκίνησε ως spin-off του Ηρακλή), υπάρχει ιστορία «αιματοχυσίας» μεταξύ τους, με τελευταίο παράδειγμα την απάντηση της Ζήνα.

Στο παρελθόν ο Σόρμπο έκανε δυσφημιστικά σχόλια για την Λόλες. Το 2001, είχε δώσει μια συνέντευξη στο περιοδικό SFX και είχε επικρίνει τη σειρά «Ζήνα» για την αποτυχία της να προωθήσει τις οικογενειακές αξίες.

Πηγή: protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.