Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020

Με τον πόνο μας παίζει ο Θάνος ο Πετρέλης;  Έβγαλε «εισιτήριο για διακοπές» στο Αγρίνιο!

«Πιάσανε οι ζέστες και δεν είμαι καλά, θέλω να βλέπω λαδωμένα κορμιά. Φύγαμε για Αγρίνιο», μας λέει ο Θάνος ο Πετρέλης με το νέο του χιτ και, εκ πρώτης όψεως, πλάκα μας κάνει. Εκτός αν εννοεί ότι έχει τίποτε σκεπές να βάλει σε καμιά οικοδομή με τέτοιο καιρό στο Αγρίνιο. Ή, ίσως λέμε, να έχει κανα μποστάνι στην περιφέρεια του Αγρινίου και θέλει να νιώσει την απόλυτη εμπειρία του …λιωσίματος!

Όπως και να έχει, ο Πετρέλης (που καταγεται από την Ποταμούλα)   έβγαλε διασκευή το «Πάω διακοπές. Τα λέμε»  και μας έκανε την τιμή να μας περιλάβει(κυριολεκτικά και μεταφορικά)κι εμάς στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα. Έγινε λέει το απόλυτο summer hit ή δη το τραγούδι και είπε να βάλει μέσα η παραγωγή όλους τους… προορισμούς στην χώρα, θέλοντας να τιμήσουν όλες τις πόλεις και τα νησιά!

Να τονίσουμε ότι το τραγούδι λέει ότι δεν μπορεί ο καλλιτέχνης στην  Αθήνα γιατί κάνει ζέστη και του γυρνάει τα μυαλά, βγάζει εισιτήριο για Αγρίνιο και άλλα τέτοια. Κι εδώ δεν είναι μακριά από την  πραγματικότητα διότι στο Αγρίνιο είναι γνωστό πως δεν κάνει ζέστη αλλά ζέστα.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό-ότι λέει «πάω διακοπές με κορμιά που καίνε»-, φωνάζει και συνεχώς «Αγρίνιοοοοο» κατά τα πρότυπα του «Μύκονοοοοος»! Όπως καταλαβαίνει κανείς, αυτό το καλοκαίρι δεν θα μείνει τίποτε όρθιο.

Σημασία  έχει, πάντως, ότι είμαστε κι εμείς προορισμός και γενικά η πολιτική των τοπικών παραγόντων στον τουρισμό φαίνεται να δικαιώνεται…

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Αοιδός Εκδικητής

    Ο ύμνος που δικαιούταν η πόλη. Καρναβαλίστικος ρυθμός σε καλοκαιρινό τραγούδι. Μάλλον τον πείραξε η ζέστη. ‘Η μήπως αυτό ήθελε να πει ο ποιητής; Μπορεί και όχι.

  2. Κωνσταντίνος

    Και ο σχολιασμός μιλάμε άλλο πράγμα. Εύγε λολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.