Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Κινητοποίηση του ΕΚΑΒ για περιστατικό αλλεργικού σοκ από σφήκα στο Άκτιο

Κινητοποίηση του ΕΚΑΒ για περιστατικό αλλεργικού σοκ από σφήκα στο Άκτιο

Άμεση ήταν η επέμβαση του ΕΚΑΒ Πρέβεζας  σε περιστατικό που σημειώθηκε στο Άκτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PamePreveza.gr, άντρας γύρω στα 50 και ενώ οδηγούσε μηχανάκι φαίνεται να τσιμπήθηκε πιθανόν από σφήκα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Άκτιο χθες το μεσημέρι και ο άντρας κατάφερε να πάει σε καφενείο απ όπου και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες που έφτασαν διαπιστώσαν ότι βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση. Είχε σπασμούς και συμπτώματα απόφραξης της αναπνευστικής οδού.

Αφού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, καταφέρνοντας να τον κρατήσουν στην ζωή, σε λίγα λεπτά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας. Μάλιστα το ασθενοφόρο συνόδευσε και όχημα της Αστυνομίας για τη γρήγορη διακομιδή.

Στο νοσοκομείο της Πρέβεζας ο άντρας διασωλυνώθηκε και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα. Το ΕΚΑΒ της Πρέβεζας ως γνωστόν καλύπτει μια μεγάλη σε ακτίνα περιοχή και όλο το καλοκαίρι αντιμετώπισε με επιτυχία πολλά και διάφορα περιστατικά. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες χάρη στην άμεση επέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ανακοπή στο νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου η περίπτωσή του αντιμετωπίστηκε με επιτυχία.

pamepreveza.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.