Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Εκδηλώσεις με περισσότερους υποψηφίους από μη υποψηφίους!

Αυτό που γίνεται με την παρουσία των υποψηφίων σε διάφορες εκδηλώσεις φέτος δεν έχει προηγούμενο στο Αγρίνιο κι όχι μόνο. Καθώς οι εκλογές είναι τριπλές κι ενώ υπάρχει και αναμονή για εθνικές εκλογές, πέφτουν όλοι μαζί στο ίδιο κοινό και ο σώζων εαυτό σωθήτω!
Δεν είναι υπερβολή να πει κάποιος ότι γίνονται παρουσιάσεις, εκδηλώσεις, εγκαίνια, ακόμη και καθημερινά κοινωνικά γεγονότα και είναι περισσότεροι οι υποψήφιοι παρά εκείνοι που δεν είναι υποψήφιοι!
Μπορείς να πέσεις σε έκθεση ή άνοιγμα μιας εκδήλωσης και να είναι μόνο υποψήφιοι γύρω σου! Μπορείς να μπεις σε πολυσύχναστο καφέ και να δεις μπροστά σου «πάγκο» κανονικό με καρτούλες από τις γνωστές! Σε αγώνες, σε εκκλησίες, σε βόλτες στην πόλη παντού υποψήφιοι όλων τω ν συνδυασμών και αποχρώσεων.
Οι… υπόλοιποι πολίτες κάπου το διασκεδάζουν όλο αυτό αλλά, μην νομίζει κανείς, το ίδιο καταφέρνουν να κάνουν και οι πιο… πωρωμένοι υποψήφιοι αφού ξέρουν ότι αν δεν εμφανιστούν- και το αφήσουν το θέμα μόνο στα δίκτυα και τα μέσα ενημέρωσης-, δεν θα τους είναι αρκετό. Το σύνθημα «το Πάσχα τέλειωσε, έρχονται οι υποψήφιοι» ακούγεται ως απειλητικό τρέιλερ από πολεμική σειρά αλλά είναι πραγματικότητα.
Όπως και να έχει, λίγες εβδομάδες έμειναν και μάλιστα η τελευταία δεν μετράει. Αν αναλογιστεί κανείς πόσοι είναι τελικά υποψήφιοι, προσθέσει συγγενείς τους που ενδιαφέρονται άμεσα, βάλει φίλους και κάμποσους… ιδεολόγους και πάλι καλά να λέμε. Θα μπορούσαμε, μαζί και με τις εθνικές εκλογές να είμαστε όλοι υποψήφιοι!
Σε τελική ανάλυση ίσως αυτό να σημαίνει και συμμετοχή. Διότι, να το δούμε κι αλλιώς το θέμα, αν «κατεβαίνεις» και δεν έχεις σκοπό να πας παντού αυτές τις μέρες, πότε σκοπεύεις να το κάνεις;

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.