Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Eκδηλώσεις στην Παραβόλα για τον Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλύτη

Eκδηλώσεις στην Παραβόλα για τον Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλύτη

Στις εκδηλώσεις για τον Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλύτη από την Κυριακή 24 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου προσκαλεί η ενορία του Αγίου Δημητρίου Παραβόλας. Η ανακοίνωση:

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Παραβόλας επί τη ευκαιρία της εορτής του Προστάτου και Ακοιμήτου Πρεσβευτού Αγίου της Ενορίας μας, διοργανώνει από την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 έως και την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 πενθήμερες εορταστικές εκδηλώσεις και Ιερές Ακολουθίες και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις αυτές.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:00μμ στον Ιερό μας Ναό, θα γίνει με τη βοήθεια της τεχνολογίας ( παρουσίαση σε γιγαντοοθόνη DVD ) ένα μοναδικό και συγκλονιστικό οδοιπορικό – πνευματικό ταξίδι και προσκυνηματικός περίπατος στα Ιερά Προσκυνήματα της Αγίας Γης- των Αγίων Τόπων (Ναζαρέτ, Βηθλεέμ, Ιεριχώ, Καπερναούμ, Κανά Γαλιλαίας, Σαραντάρειο Όρος, Ιορδάνης Ποταμός, Όρος Θαβώρ, Τάφος Λαζάρου στη Βηθανία, Κήπος Ελαιών, Πραιτωριο, Πανάγιος Τάφος, Αφή Παναγίου Φωτός, Τάφος Υπεραγίας Θεοτόκου Γεθσημανής ).

Μπορούμε να πούμε θα είναι ένας σύντομος προσκυνηματικός περίπατος στην Αγία Γη , στα χώματα που γεννήθηκε, βάδισε, σταυρώθηκε και αναστήθηκε ο Θεάνθρωπος Χριστός μας. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ζήσουμε και εμείς νοερά, εκεί που έζησε επί 33 ολόκληρα χρόνια ο Κυριός μας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.