Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Eκδηλώσεις για το «Έτος Κωσταντίνου Χατζόπουλου»

Eκδηλώσεις για το «Έτος Κωσταντίνου Χατζόπουλου»

Ανακοίνωση του Φιλολογικού και Λογοτεχνικού Ομίλου Αγρινίου «Κωσταντίνος Χατζόπουλος »

Ο Φιλολογικός και Λογοτεχνικός Όμιλος Αγρινίου «Κωσταντίνος Χατζόπουλος » συμμετέχοντας στις τιμητικές εκδηλώσεις για το «Έτος Κωσταντίνου Χατζόπουλου» θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου τις εξής προγραμματισμένες εκδηλώσεις :

Στις 25 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 11 π.μ. λογοτεχνική εκπομπή η οποία θα μεταδοθεί από τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ταυτόχρονη μετάδοση.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής θα γίνει αφιέρωμα στο ποιητικό έργο του τιμώμενου ποιητή με τίτλο  « Ο λυρικός Χατζόπουλος ».
΄Ερευνα -κείμενο : Βαρβάρα Καπώνη-Μικέλλη φιλόλογος μέλος του Δ.Σ του Ομίλου . Ανάγνωση  Νίκος Καραγέωργος , Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου . Απαγγελίες: Κάτια Ζαρκάδα ,Νίκος Καραγέωργος ,Μουσική επιμέλεια: Νίκος Καραγέωργος –Βαρβάρα Μικέλλη.

Στο δεύτερο μέρος , ο Χάρης Ταμπάκης φιλόλογος –διδάκτωρ φιλοσοφίας ,μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου θα συνομιλήσει με τον Νίκο Καραγέωργο για τη ζωή και το έργο του Κ. Χατζόπουλου .

Τέλος, σε χρόνο που θα προσδιοριστεί, θα προβληθεί στο ΥouΤube το ντοκιμαντέρ του συμπατριώτη μας Χρήστου Μαγκλίνη « Αθέατη διαδρομή: αναζητώντας τον Κωσταντίνο Χατζόπουλο ».
(site : www.dipethe-agriniou.gr). Αφήγηση: Χρήστος Ραμμόπουλος, λυρικός ηθοποιός , Αννίκα Πέϊσερτ . Απαγγελία: Κάτια Ζαρκάδα ,Γιούλη Μαρούση ,ηθοποιοί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευχαριστεί θερμά όλες και όλους τους συντελεστές των εκδηλώσεων για την αφιλοκερδή συμμετοχή και τη συνεργασία τους .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.