Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Εκδήλωση – κοπή πίτας του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου

3 (2)Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση – κοπή πίτας του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου, στη μουσική σκηνή «Ανδρομέδα», με τη συμμετοχή εκπροσώπων και μελών των Συλλόγων-Φορέων  που συμμετέχουν στο Δίκτυο, αλλά και πολλών εθελοντών, που στα τρία χρόνια ενεργοποίησής του έχουν βοηθήσει όσο μπορούν στις δράσεις του.

Τυχερός της βραδιάς από την κοπή της πίτας ήταν ο κ. Γιώργος Σιάσος   του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αγρινίου.

Στις κληρώσεις συμβολικών δώρων για τα σχολεία της περιοχής,  τυχερά αναδείχθηκαν το Νηπιαγωγείο Νεάπολης και το 13ο Δημ. Σχ. Αγρινίου, όπου παρέλαβαν οι εκπ/κοί των σχολείων τους που ήταν στην εκδήλωση.

Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά ημερολόγια σε όλους τους Συλλόγους –Φορείς του Δικτύου.

Aπό το Δίκτυο εκφράζονται ευχαριστίες προς όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή και ιδιαίτερα τη δ/νση , το προσωπικό και το μουσικό σχήμα ReSalto για την εξυπηρέτηση και το πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, που κράτησε τη διασκέδαση όλων μέχρι το πρωί.Επίσης, προς τους φίλους του Δικτύου  και τους καταστηματάρχες που πρόσφεραν δώρα και υλικά για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

«Οι δράσεις του Δικτύου συνεχίζονται και θέλουμε όλους τους συμπολίτες μας να τις ενισχύουν με την παρουσία τους.Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε οποιοδήποτε Σύλλογο-Φορέα θέλει να γίνει μέλος του  Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου, αναφέρεται από το Δίκτυο.

Τηλ. Επικοινωνίας Δικτύου:   6931227712 & 6978954092

Email: distimaag@gmail.com

1 (3) 2 (2)5 (1) 7 (1)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.