Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Εορταστική εκδήλωση – συναυλία αγάπης στο Μεσολόγγι

Εορταστική εκδήλωση – συναυλία αγάπης στο Μεσολόγγι

Σκοπός της και η ενίσχυση του έργου και του αγώνα του Συλλόγου «Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης» για την δημιουργία Στέγης διά βίου διαμονής και εκπαίδευσης αυτιστικών ατόμων.

Η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης», με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνει εορταστική εκδήλωση – συναυλία αγάπης το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00’ στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Αγάπης «Ένα άρωμα γιορτινό», από την Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα «Νίνα Πατρικίδου», που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από την κυρία Σπυριδούλα Κοταντάκη, Φιλόλογο (με Σπουδές στην Ορθόδοξο Θεολογία) και με θέμα: «Παρόντες ή απόντες στη ζωή;».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης, η παρουσία όλων θα τιμήσει και θα ενισχύσει το έργο και τον αγώνα του Συλλόγου «Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης» για την δημιουργία Στέγης διά βίου διαμονής και εκπαίδευσης αυτιστικών ατόμων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.