Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Εκδήλωση στο Μεσολόγγι για την «ελληνική οικογένεια στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης»

Εκδήλωση στο Μεσολόγγι για την «ελληνική οικογένεια στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης»

Η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι το προσεχές Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30’, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Σχολής Γονέων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αντιπεριφέρειας Αιτωλοακαρνανίας.

Θα μιλήσει ο  κ. Δήμος Θανάσουλας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα  «Η ελληνική οικογένεια στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης» ενώ η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το παράρτημα Μεσολογγίου της Ενωμένης Ρωμηοσύνης.

Ο κ. Δήμος Θανάσουλας είναι δικηγόρος, έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ζει και εργάζεται στα Τρίκαλα. Είναι υπεύθυνος του Παρατηρητηρίου της Ενωμένης Ρωμηοσύνης. Υπήρξε πληρεξούσιος δικηγόρος και μέλος των νομικών ομάδων που χειρίστηκαν τις υποθέσεις για το Μάθημα των Θρησκευτικών και τις Ηλεκτρονικές Ταυτότητες στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Ποιά είναι η ελληνική οικογένεια, αυτή που το λέει η ίδια η λέξει, ελληνική οικογένεια δεν ονομάζεται αυτή που δεν προέρχεται από ελληνικη λέξει,διότι η ελληνική οικογένεια πρέπει να είναι ελληνική οικογένεια, ότι άλλο δεν είναι ελληνική οικογένεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.