Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Eκδήλωση συνδυασμού Καμμένου για τον αθλητισμό με Συναδινό και… φουλ επίθεση στη δημοτική αρχή

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στον χώρο κάτω από την εξέδρα του γηπέδου του Παναιτωλικού(PAN-KΑΦΕ),ανοιχτή εκδήλωση του συνδυασμού “Aνεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» με καλεσμένους τους τοπικούς αθλητικούς φορείς και ομιλητές τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Σταύρο Καμμένο και τον Γ.Γ. Αθλητισμού κ.Τζούλιο Συναδινό.

Ο συνδυασμός του κ.Καμμένου αναφέρει πως  είναι η πέμπτη φορά στα τελευταία χρόνια που   διαλέγεται με την τοπική κοινωνία για την επόμενη ημέρα του αθλητισμού στην περιοχή.

Στην εκδήλωση τονίσθηκε η ανάγκη της ύπαρξης σχεδίου «που δεν υπάρχει μέχρι σήμερα» που θα συνδιαμορφώσει η επόμενη Δημοτική αρχή μαζί με τους τοπικούς Αθλητικούς φορείς.

Διατυπώθηκαν διαμαρτυρίες από τους εκπροσώπους των παριστάμενων φορέων για  έλλειψη σχεδιασμού και την παντελή απουσία του Δήμου από τα τοπικά αθλητικά δρώμενα .

Έγινε λόγος για «απραξία της απερχόμενης Δημοτικής αρχής στην αξιοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων για πρόσληψη γυμναστών», υποστηρίζοντας πως από προβλεπόμενες θέσεις πανελλαδικά για το 2018-2019 πρόσληψης 1438 γυμναστών,ο Δήμος Αγρινίου αιτήθηκε την πρόσληψη …μηδέν  γυμναστών.

«Μόλις στις 24-4-2019(λίγες μέρες πριν τις εκλογές) η απερχόμενη Δημοτική αρχή υπέβαλε αίτημα για βελτιώσεις-αναμορφώσεις προς την Γ.Γ.Α. των υποδομών σε Δ.Α.Κ.,Αη Γιάννη Ρηγανά,Παπαδατών,χωρίς βέβαια να έχει κάνει την παραμικρή μελέτη για τα παραπάνω», αναφέρει ο συνδυασμός  Καμμένου.

Υποστηρίζει εξάλλου η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία « παρότι αντιπολίτευση η Παράταξή μας στο Δήμο την προηγούμενη πενταετία,κατόρθωσε μέσω μεθοδικών πιέσεων και συντονισμό να γίνει πράξη η ολοκλήρωση των εργασιών του κλειστού Γηπέδου στην Αερογέφυρα Αγρινίου(ο κος απερχόμενος Δήμαρχος εμφανίσθηκε στα εγκαίνια!!),να δεσμευθεί ποσό για την ανακατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στον ΄Αγιο Κωνσταντίνο(ΠΟΥ Η ΑΠΕΡΧΌΜΕΝΗ Δημοτική αρχή με λογική μικροπολιτικής αγνόησε και παρέκαμψε),καθώς και την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο Γήπεδο της Λεπενούς που η απερχόμενη Δημοτική αρχή μπλόκαρε και κωλυσιεργούσε μικροπολιτικά,ερχόμενη στις 10 Μαΐου 2019(!) να υποβάλλει μελέτη αναμόρφωσης για προϋπολογισμένο ποσό 1.300.000 ευρώ,την στιγμή που η Γ.Γ.Α από το 2017 είχε δεσμεύσει ποσό 59.000 ευρώ ως προέγκριση για χλοοτάπητας στην Λεπενού».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.