Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο

neolaia syriza ekdilosi

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίυ στο πλαίσιο των δράσεων εν όψει του 1ου Συνεδρίου Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ (6-9 Απριλίου Αθήνα) προσκαλεί σε μια εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «κοινωνική & αλληλέγγυα οικονομία».
Θα λάβει χώρα με κεντρικούς ομιλητές τους Τάσο Νικολαδάκη (γραμματέας ΚΟΙΝΣΕΠ Πάτρας «ανακυκλώνω στην πηγή») και τον Φώτη Σαγώνα (μέλος ομάδας επικοινωνίας της διατμηματικής Κ.ΑΛ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΟΙΝΣΕΠ “Red Kitchen”).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο).

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. L'OREAL

  Τι κρίμα, να μην υπάρχουν συριζαιοι πια για να σας γιαουρτωσουν….

 2. CHRISTOS

  ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ-ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ………………..ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

 3. CHRISTOS

  ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ-ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ………………..ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!

 4. L'OREAL

  CHRISTOS εμείς αν έχουμε λεφτά ή αν δεν έχουμε, δεν σε αφορά! Εσύ που γλυφεις γύρω γύρω από το δημόσιο για να έχεις λεφτά, μας αφορά γιατί σε πληρώνουμε, Καρανικα!

  Ο Αδωνης και όλοι αυτοί που αναφέρεις με όποια ελαττώματα κι αν έχουν, είναι απείρως καλύτεροι και εντιμότεροι από το γυφταριό του ΣΎΡΙΖΑ που μας δουλεύει μπροστά στα μούτρα μας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.