Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Εκδήλωση των κατηχητικών της Αγίας Τριάδος Αγρινίου για την 25η Μαρτίου

Εκδήλωση των κατηχητικών της Αγίας Τριάδος Αγρινίου για την 25η Μαρτίου

Εκδήλωση αφιερωμένη στην 25η Μαρτίου παρουσίασαν την Πέμπτη 22 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του βρεφονηπιακού σταθμού ΟΑΕΔ τα κατηχητικά της Αγίας Τριάδος Αγρινίου. katixitiko-agia-triada-25i
Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων της ενορίας της Αγίας Τριάδας Αγρινίου παρουσίασαν, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του βρεφονηπιακού σταθμού ΟΑΕΔ (Θυσίας & Παπαλέξη Δηματά) εκδήλωση αφιερωμένη στην διπλή γιορτή της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος νεότητας της ενορίας  Πανοσ. Αρχιμ. π. Νεκτάριος Τριάντης, ο οποίος αναφέρθηκε στους Νεομάρτυρες και πώς το μαρτύριό τους έπαιξε σπουδαίο ρόλο στον ξεσηκωμό εναντίων των Τούρκων κατακτητών.
Τα παιδιά παρουσίασαν επίκαιρα τραγούδια και θεατρικό με τον βίο και το μαρτύριο της Νεομάρτυρος Αγίας Ακυλίνας της Ζαγκλιβερινής.
Στη συνέχεια το χορευτικό τμήμα του Κατηχητικού σχολείου της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Κατούνας παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.
Την εκδήλωσή μας, έκλεισε ο Ιεροκήρυξ της Μητροπόλεώς μας Πανοσ. Αρχιμ. π. Μακάριος Αντωνόπουλος, εκπρόσωπος του  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Κοσμά.
Την εκδήλωση τίμησαν οι γονείς των παιδιών καθώς και πλήθος κόσμου.
“Με τις εκδηλώσεις αυτές τιμούμε εκείνους που έδωσαν το αίμα τους για του Χριστού την πίστη την αγία και της Πατρίδος την ελευθερία, αλλά αναπτερώνεται και το πατριωτικό μας συναίσθημα”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.