Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Εκδρομή των νέων του “Παναγία Ελεούσα” στα Ιωάννινα

epi-ekdromi-panagia-eleousa
Οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που διαμένουν στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτική εκδρομή στα Ιωάννινα, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017.
Τους νέους συνόδεψαν η Πρόεδρος του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» κα Διονυσία Σαμαντά, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος κα Μαρία Τσούτσου και εργαζόμενοι-συνοδοί.
Περιηγήθηκαν στο Κάστρο των Ιωαννίνων όπου επισκέφτηκαν το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Αργυροτεχνίας, και άλλα αξιοθέατα της περιοχής. Οι οικότροφοι νέοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό και να θαυμάσουν τα δημιουργήματα των προγόνων τους.
Μετά το μεσημεριανό γεύμα περιηγήθηκαν στο νησάκι των Ιωαννίνων όπου και περπάτησαν στα όμορφα σοκάκια του θαυμάζοντας την παραδοσιακή ηπειρώτικη αρχιτεκτονική με τις χαρακτηριστικές στέγες και επισκέφθηκαν το σπίτι του Αλή Πασά.
Η εκδρομή σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι νέοι χάρηκαν πολύ με την εμπειρία αυτή, καθώς γνώρισαν καινούρια πράγματα και πέρασαν όμορφες στιγμές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.