Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Έκκληση δασκάλων σε βοήθεια για μαθήτρια με νεοπλασία σε χωριό του Δήμου Αγρινίου

Έκκληση δασκάλων σε βοήθεια για μαθήτρια με νεοπλασία σε χωριό του Δήμου Αγρινίου

Έκκληση σε όλους τους δασκάλους που μπορούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο απηύθυνε με έγγραφο του προς όλα τα μέλη του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου – Θέρμου. Αφορά μαθήτρια σε χωριό του Δήμου Αγρινίου που διαγνώστηκε πρόσφατα με νεοπλασία (κακοήθη όγκο) στον εγκέφαλο.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου – Θέρμου με αυτό το έγγραφο ενημερώνει τα μέλη του για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένεια της μαθήτριας δημοτικού σχολείου σε χωριό του Δήμου Αγρινίου, μετά τη διάγνωση της ασθένειας. Το κορίτσι έχει μεταφερθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

«Επειδή υπάρχουν άμεσες οικονομικές ανάγκες για την οικογένεια, ο σύλλογός μας, στο πλαίσιο της ανθρώπινης ευαισθησίας και αλληλεγγύης, καλεί όλους τους συναδέλφους που δύνανται να συνδράμουν ώστε να στηριχθεί η άτυχη μαθήτρια» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου.

Σημειώνεται ότι το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί σε κάθε σχολική μονάδα της περιοχής, θα παραδίδεται από τον Διευθυντή ή προϊστάμενο του σχολείου στον Πρόεδρο ή στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου – Θέρμου, έπειτα από συνεννόηση.

Περισσότερες πληροφορίες:

Ηλίας Παπαχρήστος – τηλ. 6947770912
Σπυρίδων Ιωάννου – τηλ. 6939343917

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.