Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Έκλεισε ο δρόμος για Λαμπίρι-Προυσό, προβλήματα και στο δρόμο Θέρμο-Μυρτιά

Έκλεισε ο δρόμος για Λαμπίρι-Προυσό, προβλήματα και στο δρόμο Θέρμο-Μυρτιά

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε με σφοδρότητα το Σάββατο την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγρινίου και όλη την Αιτωλοακαρνανία. Προβλήματα εντοπίζονται φυσικά και στο οδικό δίκτυο, κυρίως στα ορεινά.

Μεταξύ άλλων κλειστός είναι ο δρόμος προς Λαμπίρι και Προυσό, καθώς σημειώθηκαν κατολισθήσεις και υποχωρήσεις του εδάφους σε αρκετά σημεία.

Όπως μεταδίδει το thermonews.gr υποχώρηση το εδάφους σημειώθηκε στη θέση «Μακρά Λογγά», στο 2χλμ Καλλιθέας-Προυσού, στο δεξί άκρο του δρόμου και με κατεύθυνση προς Λαμπίρι.

Μάλιστα, η Τροχαία Αγρινίου προχώρησε στην τοποθέτηση σήμανσης από το ύψος της Παραβόλας, ενημερώνοντας ότι ο δρόμος έχει κλείσει. Στο σημείο σπεύδουν μηχανήματα της Περιφέρειας.

Προβλήματα από καταπτώσεις στο οδικό δίκτυο του Θέρμου

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και της έντονης βροχόπτωσης, πολλά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο οδικό δίκτυο Θέρμο- Κάτω Μυρτιά.

Σε πολλά σημεία έχουν αποκολληθεί πέτρες με αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολη η διέλευση των οχημάτων. Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου, διερχόμενο όχημα, πριν την Άνω Μυρτιά, προσέκρουσε πάνω σε πεσμένες πέτρες, με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Στο σημείο κλήθηκε περιπολικό από το Α.Τ. Θέρμου για την καταγραφή του συμβάντος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.