Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021

Έκλεψαν σιδερένια αντίβαρα τρακτέρ στα Καλύβια

Έκλεψαν σιδερένια αντίβαρα τρακτέρ στα Καλύβια

Μεγάλο θράσος είχαν προχθές βράδυ άγνωστοι δράστες στα Καλύβια καθώς αφαίρεσαν τα σιδερένια αντίβαρα, βάρους 800 κιλών, από τρακτέρ κατοίκου της περιοχής, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αποθήκη του.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του ελκυστήρα την επομένη το πρωί, ο οποίος και διαπίστωσε ότι έλειπαν τα αντίβαρα των πίσω τροχών, μια ζημιά που ξεπερνά τα 1200 ευρώ για την αποκατάστασή της.

Παράλληλα ο ιδιοκτήτης ετοιμάζεται να καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας, τις τελευταίες ημέρες έχουν κλαπεί από κτήματα και αποθήκες, μπαταρίες τρακτέρ, διάφορα μεταλλικά εργαλεία, πόρτες ποτίσματος από χωράφια κ.α.

Μάλιστα, άλλος συγχωριανός μας που του είχαν κλέψει πριν λίγες μέρες την φρέζα από αποθηκευτικό χώρο, κατάφερε μετά από αναζήτηση, να την εντοπίσει σε μάντρες σιδερικών της περιοχής και να την πάρει πίσω…

Είναι γεγονός πάντως ότι, πολλοί αγρότες πέφτουν συχνά πυκνά ¨θύματα¨ επιτηδείων, οι οποίοι δίχως να υπολογίζουν τη ζημιά που προκαλούν, κλέβουν μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία από τις αποθήκες για να κερδίσουν λίγα ευρώ από την μεταπώλησή τους.

Πηγή: kalyvia.gr

*Φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.