Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Εκλογές ή άφθονος κυβερνητικός χρόνος;

Εκλογές ή άφθονος κυβερνητικός χρόνος;

ekl

Ερωτώμενος σήμερα σχετικά ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τόνισε: «Το συμφέρον της χώρας είναι η πολιτική σταθερότητα. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποδείξει ότι, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι εχέφρων και όχι παρορμητικός. Θα επιλέξει, λοιπόν, το συμφέρον της χώρας και όχι το κομματικό, γι’ αυτό και δεν θα πάει σε εκλογές».

Ξέρετε τι λένε, όπου ακούς τόσο κάθετη διάψευση πρόωρων εκλογών ετοίμαζε εκλογικά βιβλιάρια. Αυτά τα λέγανε παλιά, όταν υπήρχαν βιβλιάρια, τώρα λένε για ταυτότητες καθώς τα συστήματα απλοποιήθηκαν . Το σίγουρο είναι ότι δεν θυμόμαστε ποτέ να κυκλοφόρησε φήμη πρόωρων εκλογών, να διαψεύστηκε σφόδρα και στη συνέχεια να μην έγιναν κάποια κουφή Κυριακή εκλογές.

Όμως η δήλωση αυτή έχει και μια άλλη αξία, στο σημείο που αναφέρεται στην πολιτική σταθερότητα. Οι επόμενες εκλογές θα γίνουν και πάλι με ενισχυμένη αναλογική και τα περιθώρια συνεργασιών θα είναι περισσότερα από τις μεθεπόμενες που θα γίνουν βάση του εκλογικού νόμου που ψηφίστηκε πρόσφατα.

Η δήλωση αυτή σημαίνει ότι ο υπουργός προεξοφλεί ακυβερνησία και στις επόμενες και στις μεθεπόμενες εκλογές. Μήπως λοιπόν πρόκειται για μια προειδοποίηση προς τον πρωθυπουργό για το τι πρόκειται να ακολουθήσει με τους νόμους που ψηφίστηκαν και χωρίς να έχει εμπεδωθεί η κουλτούρα των συνεργασιών;

Για να έχει κανείς την πλήρη εικόνα πρέπει να περιλάβει στην ενημέρωσή του και δύο άλλα σημεία των ίδιων δηλώσεων: Πρώτα το “θα περιθωριοποιηθούν όσοι επιχειρούν ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς αγνοώντας τη δεσπόζουσα θέση του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ». Και μετά το “δεν υπάρχει περιθώριο μεγάλου συνασπισμού με τη ΝΔ γιατί η απλή αναλογική μπορεί να δημιουργεί ένα νέο πολιτικό περιβάλλον συνεργασιών αλλά μια σύγκλιση σαν και αυτήν, εκτός του ότι θα ήταν μία παρά φύσιν ίσως έβαζε στον θεσμικό ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης πολιτικές δυνάμεις που όλοι μπορούμε να φανταστούμε ποιες είναι”

Τι μπορεί να σημαίνουν τα παραπάνω;  Ο υπουργός ίσως υποδεικνύει εκλογές όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει διεισδύσει στον χώρο που τώρα ακόμα “κάνει διεργασίες”(και με δεδομένο ότι έχει ένα αποκούμπι στον Λεβέντη).

Ο χώρος είναι μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού -Παπανδρέου που νομίζουν ότι έχουν άφθονο χρόνο.

Με δεδομένα τα εσωτερικά της ΝΔ που συντηρούνται μια χαρά με τον καραμανλικό παράγοντα και τα εργασιακά του Σεπτεμβρίου να μην είναι και τόσο θελκτικά για μια νέα κυβέρνηση, ίσως ο χρόνος αυτός να υπάρχει όντως για τους κυβερνώντες.

 

Γ.Συμψηρής

Θέματα που ενδιαφέρουν

17 Σχόλια

 1. antikeimenikos

  1. Η χώρα θέλει πολιτική σταθερότητα όταν κυβερνά ο Σύριζα. Όταν κυβερνούν οι άλλοι κάνουν τα πάντα για να την αποσταθεροποιήσουν.

  2. Εκλογές δε νομίζω να γίνουν γιατί ο Σύριζα έχει το μαξιλάρι του Λεβέντη σε κάθε περίπτωση.

  3. Το δίκαιο είναι ο Σύριζα να περάσει όλα τα μέτρα του τρίτου μνημονίου που οι ίδιοι έφεραν. Μάλιστα, οι Συριζαίοι ψηφοφόροι, δηλαδή η πλειοψηφία της κοινωνίας, δηλώνουν περήφανοι για τα νέα μέτρα και τα θεωρούν κάτι σαν αναγκαίο κακό προκειμένου να κυβερνά η αριστερά…

 2. Αιτωλομπανάνας

  Γεια σας.
  Είμαι ο Αιτωλομπανάνας, ο αρχαιότερος εκλογικός αντιπρόσωπος στο νομό Αιτωλομπανανίας.
  Η μεγαλύτερη επιτυχία του νεαρού πρωθυπουργού της μπανανίας είναι η εγρήγορση που έχει επιβάλει στην αντιπολίτευση, που νομίζει πως κάθε ημέρα που ξημερώνει είναι ημέρα εκλογών.
  Εφιστώ την προσοχή των διαχειριστών της ιστοσελίδας, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει.
  Ο χώρος των σχολίων υπάρχει για να μπορούν οι αναγνώστες να κάνουν διάλογο επί των θεμάτων και να καταθέτουν τη γνώμη τους.
  Εδώ αυτός ο χώρος έχει αλωθεί και θυμίζει προαύλιο ψυχιατρείου.
  Η κατάσταση δε, έχει πάρει άλλου είδους διαστάσεις από τη στιγμή που ένας body builder – πυγμάχος, απειλεί με ξυλοδαρμό όποιον έχει αντίθετη άποψη και βρίζει ακατάπαυστα και χυδαία τους αιρετούς κρατικούς λειτουργούς. Τελικά τι είναι εδώ ακριβώς;
  Τόπος ελεύθερης σκέψης και διαλόγου ή κέντρο αποκατάστασης ψυχικά νοσούντων;
  Ο Αιτωλομπανάνας είναι η γραπτή προσωποποίηση του μέσου εργαζόμενου αγρινιώτη και μπορεί να σας πει με σιγουρια πως δεν θέλει εκλογές.Κουράστηκε να υπομένει τη δυναστεία των σογιών και θα δώσει μια ευκαιρία σε αυτούς που δεν κυβερνούν με το επίθετο του παππούλη τους.
  Ο αντιπαθητικός μπορεί να βαυκαλίζεται όσο θέλει κάτω από το σχόλιό μου, διαφημίζοντας σανό και αποσμητικά. Το μέλλον και η ζωή είναι γεμάτα εκπλήξεις. Ο Αιτωλομπανάνας έχει δει παρόμοιες περιπτώσεις, να καταλήγουν στην πώληση καρπουζιών. Ο Άκης ο Γλύκας ο Παραγωγός.
  Καλές δουλειές.
  Φιλικά ο Αιτωλομπανάνας
  ο αρχαιότερος εκλογικός αντιπρόσωπος του νομού.

 3. antikeimenikos

  Ο Αιτωλομπανάνας μόλις έγραψε ένα σχόλιο από εκείνα που θέλει να κόβονται…

  Εκπροσωπεί τον μέσο νεοέλληνα ψεκασμένο ψοφοφόρο που δήλωνε αντιμνημονιακός μέχρι να κυβερνήσει ο Τσίπρας και μετά κάνει υπομονή πληρώνοντας αριστερούς φόρους στα ΤΈΣΣΕΡΑ.

  Σε βλέπω και εσένα για εγχείριση στα γόνατα όπως ο Καμμενος.

  Τέλος διάλεξε ένα σταθερό ψευδόνυμο, είναι κουραστικό να τρως σφαλιαρες σε 3 διαφορετικά…

 4. Akis Roditis

  Αιτωλομπανανας ο ανέξοδος μάγκας ή αλλιώς κοτάρα! Πολύ σωστα ο αιτωλομπανάνας είναι η προσωποποίηση του μέσου πασοκοσυριζαίου διορισμένου (λογικό λοιπόν να μην θέλει εκλογές) αγρινιώτη που ξεχνάει την βλαχιά του σχολιάζοντας τις συμπεριφορές των άλλων από τα καφέ της Ηλιού…

 5. antikeimenikos

  Παρακαλούνται οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί, φανατικοί πολέμιοι της αριστείας, ακόλουθοι του αμόρφωτου Φίλη και του αυραοατώμενου Αλέξη τον οποίο ακολουθούν στην καταστροφή τους να μην αναφέρονται ούτε με έμμεσο τρόπο στα σχόλιά μου, όπως και εκείνοι έχουν απαιτήσει να διαγράφονται δικές μου αναφορές σε αυτούς.

  Προσωπικά έχω περισσότερα πτυχία από αυτούς, πληρώνω τις συντάξεις τους και τους θεωρώ βάσει των λεγόμενων τους κατώτερου πνευματικού επιπέδου.

  Οι άριστοι πάντα θα βρίσκουμε τρόπο να επιβιώνουμε κόντρα στην αριστερίλα των δ.υ. και συνταξιούχων με μειούμενη σύνταξη.

 6. Αιτωλομπανάνας

  Ο Αιτωλομπανάνας είναι ένας και μοναδικός αγαπητέ .μου.
  Από εδώ και στο εξής να ξέρεις πως σε αντιμετωπίζει με συμπάθεια γιατί η περίπτωσή σου είναι κλινική.
  Μπορείς να κανονίσεις συνεδρίες με κάποιον ειδικό που θα γεφυρώσει το χάσμα της διχασμένης σου προσωπικότητας.
  Για να σε αποσυμπιέσει λίγο θα σου πει πως ο Αιτωλομπανάνας είναι υπάλληλος του ιδιωτικού τομέα και εργάζεται σε γνωστή Α.Ε. της πρωτεύουσας της ελληνικής μπανανίας.
  Πιστεύει στην αριστεία και γι’ αυτό σου ξαναδίνει τον τίτλο της “μασκότ” του agrinio news. Μπράβο. Άριστος. Πάντα άξιος!

 7. Akis Roditis

  O «αιτωλομπανάνας», o ανώνυμος (γνωστός πια και γι αυτό ανησυχεί) τζάμπα μάγκας. Αυτός που διατηρεί το αποκλειστικό προνόμιο, ως «ηθικός πλεονεκτηματίας» που είναι, να «σχολιάζει» βρίζοντας επί προσωπικού (ας μας πεί αλήθεια, πόσα χυδαία σχόλια για μένα και την οικογένειά μου του κόβει ο διαχειριστής;;;) ΜΟΝΟ οταν εγώ σχολιάζω! Ενοχλείται ΜΟΝΟ όταν βρίζω τους αιρετούς κρατικούς λειτουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που μας έκλεισε (σε όσους δεν ζούμε παρασιτικά απ’ το δημόσιο) τα σπιτια. Βέβαια όταν βρίζονταν οι αιρετοί κρατικοί λειτουργοί της προηγούμενης κυβέρνησης, όχι μόνο δεν ενοχλούνταν αλλά βάραγε και κατσαρόλες (αντί της μαλλιαρής κεφάλας του) στο Σύνταγμα!

  Ο «αιτωλομπανάνας» πολύ σωστά θεωρεί εαυτόν τη προσωποποίηση του μέσου αγρινιώτη. Του διορισμένου πασοκοσυριζαίου δηλαδή, του γνωστού «αρκουδιάρη» μπεγλεροφόρου πανηγυριστή, του τύπου με τα κομποσχοίνια και την άσπρη κάλτσα που ξορκίζει τη βλαχιά του σχολιάζοντας τις συμπεριφορές των άλλων κοπρίζοντας εν ώρα εργασίας στα καφέ και τα ουζερί των πεζοδρόμων της πόλης. Τις εκλογές δεν τις θέλει γιατί χωρίς το αριστερό τσίρκο του Κουρουμπλή που τον προστατεύει, την έχει άσχημα!

  Ο «αιτωλομπανάνας», ως γνήσιος φασιστερός συριζαίος που είναι, όμοιος και αισθητικά με τον υπουργό των αιμορροΐδων Πολάκη, εγκαλεί ακόμα και το site που φιλοξενεί επι χρόνια την ανώνυμη ανασφάλειά του και την σοσιαλιστική του καφρίλα (όπως και ο συνταξιούχος δάσκαλος που τον αποσυντονίζει ο σχολιασμός των ανερμάτιστων -συριζα friently- κειμένων του) επειδή επιτρέπει αρνητικά σχόλια για την «εθνοσωτήριο» κυβέρνηση της ΑΔΕΔΥ(!) Γιατί δε ζητάτε του φίλου σας του Παππά να το κλείσει το «βοθροsite»;;; Τι περιμένετε ρε «δημοκράτες»;;;

  Δειλέ και άπλυτε αιτωλο-κουράδα, μετά την ολοκλήρωση της βενεζουελοποίησης της χωρας (εκτός και αν ξεκουμπιστεί σύντομα) απ’ αυτό τον οχετό της περιθωριακής αριστεράς, θα είναι μεγάλη τύχη να μπορώ να ζω το σπιτικό μου πουλώντας ακόμα και καρπούζια! Γιατί σκοπός αυτών των συμπλεγματικών λέτσων με τους οποίους ταυτίζεσαι πολιτικά και ψυχικά ειναι να μας καταντήσει όλους “γύφτους” για να αναδείξει γύφτους σαν εσένα! Σαν εσάς, που αν δεν είχε βρεθεί στο δρόμο σας η παλιά πασοκαρία και ο συριζα, θα μαζεύατε ακόμα κέρματα από τα πατώματα των καφενείων!!! #MERDE

 8. Αιτωλομπανάνας

  Γεια σας. Είμαι ο Αιτωλομπανάνας και δεν είμαι ψυχίατρος.
  Αγόρι μου εσύ υποφέρεις. Πλάθεις μύθους και γελάει ο κόσμος μαζί σου.
  Πότε ασχολήθηκε ο Αιτωλομπανάνας με την οικογένειά σου βρε ψεύτη;
  Να σου πω και κάτι για τα “περί ανωνυμίας” που ευαγγελίζεσαι.
  Αν εσύ έχεις αποφασίσει να ξεκατινιάζεσαι επώνυμα με όποιον έχει άλλη άποψη, δεν είναι αναγκασμένος κανείς να σε ακολουθήσει.
  Την πλάκα μας κάνουμε αγαπητέ. Αν εσύ θες να αποδείξεις κάτι στον κομματικό σου κύκλο με τις τραμπούκικες δημοσιεύσεις σου, να περιμένεις και το δούλεμα που σου πέφτει βαρύ.
  Έκανες πολύ καλά που μάζεψες όλα τα σχόλιά σου σε ένα κείμενο.
  Κυκλοφορούσε εδώ μέσα ένας ψυχολόγος που σου είχε κάνει ένα πετυχημένο ψυχογράφημα. Θα τα μελετήσει όλα μαζί και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και να δεις τον Τσίπρα κατάματα.
  Ο Αιτωλομπανάνας δεν θα σου απαντήσει ξανά στην παρούσα δημοσίευση.

 9. ψυχαναλυτής

  Είπα πως παρακολουθώ, αλλά θα επεμβαίνω σε περιπτώσεις που χρήζουν ανάλυσης και όχι πάντα. Η κατάσταση σε άτομα με πολλές υποσυνείδητες συγκρούσεις για σοβαρά γεγονότα που είναι βαθιά ριζωμένα στο Ασυνείδητο, από τα παιδικά χρόνια ακόμα, όπως κακοποιήσεις γονιών ή του περιβάλλοντός του ή οτιδήποτε άλλο αρνητικό, παίρνει ανεξέλεγκτες καταστάσεις πολλές φορές και μόνο με ψυχοθεραπεία ή/και φαρμακευτική αγωγή θεραπεύονται κι όχι πάντα τελείως. Στην περίπτωση ανθρώπων τέτοιων που καταφέρονται με τόσο μίσος απέναντι σε πολιτικές ιδεολογίες, όπως π.χ. ο κομμουνισμός και τα άτομα που υπηρετούν αυτή την ιδεολογία, συμπαρασύροντας ταυτόχρονα κι όλους όσους ασπάζονται τη μισητή για αυτόν ιδεολογία, με το ίδιο μίσος, που φαίνεται από τις, ανεξέλεγκτες και για τον ίδιο, υβριστικές και απαξιωτικές φράσεις, είναι σοβαρό δείγμα πως υπάρχει κρυμμένο στο Ασυνείδητο κάτι βίαιο, όπως π.χ. να έχει, το ίδιο ή συγγενείς του, κακοποιηθεί από τον κομμουνισμό εκείνης της εποχής κι άλλα πολλά. Το κάνει μάλιστα μέχρι “τελικής πτώσης”, δηλαδή μέχρι να αισθανθεί νικητής απέναντι σε συνομιλητές του, με διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές του, αλλιώς η κατάσταση χειροτερεύει και μπορεί να φερθεί και βίαια, αν πρόκειται για την πραγματική ζωή. Επιστρατεύει δε ακόμα και ψεύδη, όπως κάποιος εδώ που φέρεται να γνωρίζει ακόμα και σχόλια άλλων που τα “κόβει” ο διαχειριστής ως υβριστικά, ως να είναι ο ίδιος διαχειριστής ή του τα αποκαλύπτει ο διαχειριστής! Τέτοιες περιπτώσεις, θεωρούνται ακραίες και παίρνουν τη μορφή παραληρήματος, “τρομώδους παραληρήματος” πολλάκις. Έχει την αίσθηση τότε το άτομο αυτό, πως όλοι τον μισούν, τον καταδιώκουν, πλάθει με τη φαντασία του επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να υποστεί από άλλους, οι οποίοι θέλουν το κακό του, όπως πιστεύει. Στο διαδίκτυο που είναι άγνωστα αυτά τα άτομα και κυρίως στο f/b, προσπαθούν να αποφύγουν αυτούς που νομίζει πως είναι εχθροί του, πολιτικά κόμματα, πρωθυπουργούς, υπουργούς, άλλους σχολιαστές κ.ο.κ. με το να επιτίθεται άμεσα, αν είναι δυνατόν πρώτος, πριν προλάβουν να του κάνουν κακό οι άλλοι κατά τη φαντασία του πάντα… Καλό θα ήταν να μην ασχολούνται μαζί του άλλοι, γιατί έτσι του δίνουν αφορμή να ξεσπάει περισσότερο χυδαία και υβριστικά… Έχει πρόβλημα με τον εαυτό του στην ουσία. Ελπίζω να βοήθησα με το σχόλιό μου τούτο και άλλους, αλλά και το ίδιο το πρόσωπο που θα το συμβούλευα να ζητήσει κάποια βοήθεια ειδικού, για το δικό του καλό πρώτα από όλα…

 10. antikeimenikos

  @ψυχαναλυτής (Αιτωλομπανάνας)
  Έγραψα ένα πολιτικό σχόλιο. Το ίδιο και ο Άκης, αλλά θα μιλήσω για τον εαυτό μου.

  ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ 3 ΑΤΟΜΑ με διαφορετικά ψευδώνυμα και μου επιτίθεστε. Ούτε ένα πολιτικό σχόλιο για τις εκλογές.

  Έχετε ξεμείνει εδώ και καιρό από επιχειρήματα και επιτίθεστε με προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

  Πάρτε το χαμπάρι φασιστεροί αγράμματοι Συριζαίοι, οι τραμπουκισμοί δεν περνάνε!

 11. Akis Roditis

  Αγράμματε συριζαίε “Ψυχαναλυτή” απο τα lidl, σου το γραψα και πιο πάνω. 150€ και στο τμημα για μηνυση! Περιμενε το “Λορδο” για να σε βολεψει και σενα! Θα δημιουρησει θεση μουσικολογου στο τομεα καθαριότητας του Δήμου! Αν οχι, αντε να παρεις τη συνταξουλα σου απο το δημόσιο και κανε τουμπεκί!

  “Αιτωλομπανανα” το σκ@τό σου έχει φτάσει ηδη στη κάλτσα (αν και μαθημένος στις μπούφλες) αλλά καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις. Τις γυναίκες και τις γυναικωτές συμπεριφορές, εμείς οι δημοράτες τις αφήνουμε να εκδηλώνονται ανενόχλητες… Οι κυβερνητικοί σας εταίροι της ΧΑ (που κατά τον Κουρουμπλή οι ψήφοι τους δεν βρωμάνε) που εσεις αποφυλακίσατε τραμπουκίζουν σε αδύναμους ανθρώπους και οι ιδεολογικοί σας αδελφοί ρουβικώνες, Σακκάδες κλπ. Όχι εγώ! Όσο για το “ξεκατίνιασμα” της επωνυμίας που επικαλείσαι, ενας μη αγρινιώτης ουδέτερος παρατηρητής, “βλαχιά” θα το έλεγέ και επαρχιώτικο κόμπλεξ! Εδώ σας φαινεται αστείο να βγαζει κάποιος βολτα στο κέντρο το σκυλί του ενώ η γίδα που χέζει στη πόρτα σας δεν σας ξενιζει καθόλου! Οι καταβολες βλέπεις που μαζί με το πασοκοαριστερό βόλεμα που σας διόρισε ολα τα βλαχαδερά στο ΤΡΑΜ και στο ΜΕΤΡΟ και στο υπόλοπο δημοσιο πιο παλιά, στέρησε βασικες υποδομες απο την πόλη γιατι ολο το ρουσφέτι εγινε σε ατομικο επιπεδο απο την 40χρονη πασοκαρία και η πολη εμεινε πισω 50 χρονια αγκαλια με τα γυφτοκλαρινα και τις “πρατίνες” τον Αύγουστο! Αναπόσπαστο μέρος αυτής της κατάστασης είσαι και συ και τίποτε αλλο! Βλαχος και χεστης!

 12. Akis Roditis

  Αν ο “αιτωλομπανάνας” ειναι η προσωποποίηση του μέσου διορισμένου αγρινιώτη, ο “Chris” είναι αυτό που λέμε εντελώς… συριζαίος. Απο αυτούς που νομίζουν πως το τυρί βγαινει απο την τυρόπιτα. Ενώ σχολίαζε επώνυμα, ως φανατικός και “υπερήφανος” φεγουμερωπαίος ατιμνημονιακός, όταν άνοιγες το site της επιχείρησής του έβλέπες (ακόμα το βλέπεις) το logo του ΕΣΠΑ φατσα κάρτα.! Όταν τον “ξεβράκωσαν” έκανε τα προσωπικά του στοιχεία στο FB μη προσβάσιμα και σχολιάζει με ψευδώνυμο λες και δεν καταλάβαίνουμε ποιός είναι!!! χαχαχα

  Χρηστάρα μου φαίνεται είσαι τόσο συριζαίος που τα προεκλογικά ψέματα που ‘λεγες εξω απο τις τράπεζες στις γριές για το ΕΝΦΙΑ και τη 13η σύνταξη εσύ τα πιστεύες ακόμη. Δεν σε πείραξε δηλαδή ότι ο γαϊδαρος δεν πετάει αλλά ότι δεν πέταξε! χαχαχα

  #sano

 13. Chris

  Δεν θέλω να τρομάξεις. Διάβασα όλα τα σχόλια προσεκτικά.
  Ο “Αιτωλομπανάνας” και ο “ψυχαναλυτής” είναι πολύ πάνω από τα κυβικά σου.
  Αν συνεχίσεις την αντιπαράθεση μαζί τους θα καταλήξεις στο Δαφνί και θα εργάζεσαι σε γνωστή διαφημιστική του Χαϊδαρίου.
  Κοίτα σε τι είδους διαφημίσεις θα παίζεις για να είσαι προετοιμασμένος.
  https://www.youtube.com/watch?v=JCggys3Zb1E

 14. Akis Roditis

  “Chris”, οταν ξανακατέβεις υποψήφιος “ανατρεπόμενος” δημοτικός σύμβουλος, τότε που θα κυνηγας ψηφοφόρους ψήνοντας σουβλάκια ανάμεσα στα κουκουνάρια του “αυτοδιαχειριζόμενου” Πάρκου, αυτά τα βίντεο να έχεις περασμένα να τα δείχνεις στα υποψήφια θύματά σου που ΔΕΝ σε ψήφισαν, ως ατράνταχτα πολιτικά επιχειρήματα, αντιπροσωπευτικά των απανταχού αντιευρωπαίων ΕΣΠΑφάγων ΣΥΡΙΖΑίων! Δεν σε παρεξηγούν και να το ξέρεις. Όταν εχεις πάρει πτυχίο μαθηματικού όπως ακριβώς πήρε και ο Τσίπρας πτυχίο μηχανικού απο το ΕΜΠ, μεχρί εκεί φτάνεις… Τις αδυναμίες της φύσης σου, τις αναπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλά κάνεις και επιμένεις. Στη ζωή κανεις δεν χάνεται!

 15. Chris

  Αυτό που φοβάμαι είναι μην πλακώσεις στο ξύλο (μόνο σε αυτό είσαι καλός και πουθενά αλλού) κανέναν κακομοίρη που δεν φταίει σε τίποτα.
  Υποψήφιος, ΕΣΠΑφάγος, σουβλαντζής δεν έχω υπάρξει. Κοίτα μην χτυπήσεις κανέναν άνθρωπο και κάνε οτι σου είπε ο ψυχαναλυτής πιο πάνω.
  Εύχομαι να πάει καλά η θεραπεία σου.

 16. Akis Roditis

  “Chris” δεν πειραζει, ας κανω και λαθος. Και του “λαθος” τα θέλει ο κ@λος του! Θα σου πει και τις εντυπωσεις του… απο τη συζήτηση που θα κάνουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.