Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Εκλογές στην Αστρονομική & Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος

Εκλογές στην Αστρονομική & Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος

astronomiki1

Την διεξαγωγή εκλογών ανακοινώνει η Αστρονομική & Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος το επόμενο Σάββατο 10-02  στο 2ο όροφο του Δημαρχείου Αγρινίου.Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 09-02-2018. Στην πρόσκληση της  αναφέρει τα εξής:

Έχουν περάσει 18 χρόνια από την ίδρυση της Αστρονομικής Εταιρείας και έχουν γίνει πολλά όλο αυτό το χρονικό διάστημα, με την συμβολή όλων.

Η επιθυμία του προέδρου της Αστρονομικής Εταιρείας, αειμνήστου Θύμιου Παπαναστασίου ήταν να συνεχιστεί δημιουργικά και ανοδικά η δράση της εταιρείας.

Για τον λόγο αυτόν, ανακοινώνουμε την διεξαγωγή εκλογών, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου,το οποίο θα οδηγήσει πρωτίστως την Αστρονομική Εταιρεία στην επιτυχή διοργάνωση της Πανελλήνιας εξόρμησης ερασιτεχνών αστρονόμων.

Οι εκλογές θα  γίνουν στις 10/2/2018 στις 18:00 στο Δημαρχείο Αγρινίου 2ος όροφος (πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της εταιρείας ή όποιος επιθυμεί να εγγραφεί ως νέο μέλος, με κόστος ετήσιας συνδρομής 15 ευρώ (για όλους, παλιά και νέα μέλη).

Για υποβολή υποψηφιότητας ή εγγραφής, δηλώστε το στο email seaagrinio@gmail.com  μέχρι την Παρασκευή 9/2/2018 στις 12 το μεσημέρι .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.