Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

Ανδρουλάκης στο Αγρίνιο: «5 και 12 Δεκέμβρη θα είναι μόνο η αρχή, στόχος μου οι επόμενες βουλευτικές εκλογές»

Ανδρουλάκης στο Αγρίνιο: «5 και 12 Δεκέμβρη θα είναι μόνο η αρχή, στόχος μου οι επόμενες βουλευτικές εκλογές»

«Αν μου δώσετε τη δυνατότητα να ηγηθώ, να είστε σίγουροι ότι δεν θα μετρήσω ποτέ το πολιτικό κόστος. Θα πάρω όσες αποφάσεις χρειάζονται για να έχουμε ένα μεγάλο, χρήσιμο ΠΑΣΟΚ, που θα κάνει ξανά τον ήλιο της εθνικής αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης να ανατείλει ξανά στην Ελλάδα», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στην ομιλία του σε φίλους και μέλη της παράταξης στο Αγρίνιο.

«Αυτό σας καλώ να χτίσουμε. 5 και 12 Δεκεμβρίου θα είναι μόνο η αρχή, γιατί το τέλος αυτής της πορείας θα είναι οι επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, να είστε σίγουροι ότι δεν θα δεν θα μας λένε με ποιους θα πάτε δεξιά κι αριστερά, αλλά θα λέμε εμείς ποιος θα έρθει να ακολουθήσει τη Δημοκρατική Παράταξη στη νέα πορεία της αλλαγής», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο ευρωβουλευτής και διεκδικητής της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ περιοδεύει σε όλη τη χώρα ενόψει της κάλπης της 5ης Δεκεμβρίου και το Αγρίνιο αποτέλεσε σταθμό του ενώ μίλησε σε συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Κομματικά στελέχη, πρόσωπα της αυτοδιοίκησης και υποστηρικτές της υποψηφιότητας έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση το μέγεθος της οποίας ικανοποίησε τους συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη.

Στην ομιλία του απηύθυνε στους πολίτες κάλεσμα «σε έναν νικηφόρο αγώνα», προσθέτοντας «έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε μαζί το κόμμα μας από την αρχή. Ψυχωμένα, με πίστη και αγάπη για τις ιδέες και τις θέσεις μας, για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, γιατί ή πολιτική δεν είναι επάγγελμα δεκαετιών, είναι καθημερινό λειτούργημα. Αυτό πρέπει να αποδείξουμε στον ελληνικό λαό για να έρθει η νεολαία μέσα στο κόμμα μας».

«Δεσμεύομαι και εδώ από το Αγρίνιο ότι δεν θα σας απογοητεύσω και θα κάνω ό,τι μπορώ. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, η παράταξη να είναι μεγάλη και πρωταγωνίστρια», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Αιχμηρή κριτική στις δηλώσεις του  για Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ

«Συνεχίζουμε μία πορεία που οδηγεί την παράταξη σ’ ένα δρόμο πρωταγωνιστή. Πρωταγωνιστή έναντι της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν διαμορφώσει ένα δικομματισμό τοξικό, που διχάζει τον ελληνικό λαό και δεν παράγει θετικά αποτελέσματα», δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης στο Αγρίνιο.

Στο μείζον ζήτημα της πανδημίας στις δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης επέκρινε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της και την αντιπολίτευση για τη στάση της.« Εκλιπαρώ και από το Αγρίνιο κάθε Έλληνα πολίτη να χρησιμοποιήσει το όπλο της επιστήμης, το εμβόλιο ώστε να θωρακιστούμε απέναντι στην πανδημία. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η τραγική κατάσταση», είπε.

Έκανε εξάλλου λόγο για τραγικά λάθη στην οικονομία. «Οι ανισότητες καλπάζουν, τα προβλήματα είναι μεγάλα και το Ταμείο Ανάκαμψης δίνει 30 δις που πρέπει όμως να αξιοποιηθούν σωστά με διαφάνεια και αξιοκρατία, να στηριχθεί η κοινωνία και να δοθούν ευκαιρίες στους νέους».

Σημειωτέον πως στην ανάγκη για περισσότερη, ποιοτικότερη και εξυπνότερη παραγωγή, ώστε να απελευθερωθούν οι δυνατότητες του Έλληνα αγρότη αναφέρθηκε ο Ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα.

«Χρειαζόμαστε μια σύγχρονη παράταξη της πράσινης σοσιαλδημοκρατίας να προχωρήσει σε μεγάλες τομές και να σταθεί ξανά στο πλευρό του αγρότη προσφέροντας πραγματικές, διαρθρωτικές λύσεις στα προβλήματά του. Λύσεις που θα ενισχύσουν την παραγωγή, μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας το κέρδος, πάντα σε μια πράσινη κατεύθυνση για το περιβάλλον», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, «ένας σύγχρονος πρωτογενής τομέας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ανάταξη της εθνικής οικονομίας». Όπως είπε, με όχημα την τεχνολογία και τη γνώση, «μπορούμε να διασφαλίσουμε την επέκταση της γεωργίας ακριβείας που θα συμβάλει στην αύξηση της παραγωγής και την μείωση του κόστους, λόγω καλύτερης διαχείρισης φυσικών πηγών και περιορισμού των λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.