Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Την 1η Δεκεμβρίου οι εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαρίστης στην Αθήνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαρίστης Αιτωλοακαρνανίας στην ΑΘήνα, “ο Άγιος Νικόλαος”, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη, τους κατοίκους του χωριού και όλους τους φίλους του συλλόγου, να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ. στο κτίριο του συλλόγου στην Αθήνα, Αιόλου 68-70.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Προς: Συγχωριανούς / Συγχωριανές
Θέμα: Γενική Συνέλευση / Εκλογές 2019

Αγαπητέ Συγχωριανέ/Συγχωριανή
Σας ενημερώνουμε ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη, τους κατοίκους του χωριού και όλους τους φίλους του Συλλόγου, να παρευρεθούν στην Γενική.

Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:30π.μ. στο κτήριο του Συλλόγου μας, στην Αθήνα, Αιόλου 68-70. Θέματα:

• Διοικητικός απολογισμός δράσεων- εκδηλώσεων.
• Οικονομικός Απολογισμός.
• Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
• Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού.
• Προτάσεις, τοποθετήσεις – συζήτηση
• Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
• Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Όποιος/Όποια επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα, για μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής, να επικοινωνήσει μαζί μας το αργότερο έως την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 είτε τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα (απογευματινές ώρες): 6976638411 (κινητό του προέδρου του Συλλόγου κ. Μπαμπασανίδη Ι. Παντελή) και 6977805180 (κινητό του μέλους κ. Τριανταφύλλου Α. Χρήστο) είτε μέσω του e-mail του Συλλόγου: mesarista1@gmail.com αλλά και μέσω της σελίδας μας στο facebook: https://www.facebook.com/syllogosmesaristis/.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Σας καλούμε να εκθέσετε ιδέες και προτάσεις, βοηθώντας έτσι τον Σύλλογο να συνεχίσει την δράση και την προσφορά του στον πολιτισμό και στον τόπο μας.

Με εκτίμηση,
Μπαμπασανίδης Ι. Παντελής
Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.