Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Εκλογή του Δ. Ραυτογιάννη στην ΠΟΑΣΥ

Εκλογή του Δ. Ραυτογιάννη στην ΠΟΑΣΥ
Φωτό bloko.gr
Φωτό bloko.gr

Με την εκλογή των οργάνων ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 27ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).
Πρώτευσε εκ νέου η παράταξη του νυν προέδρου Γρηγόρη Γερακαράκου με την οποία εκλέγεται και ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανίας Δημήτρης Ραυτογιάννης.

Τα αποτελέσματα (σύμφωνα με το policenet) ήταν τα εξής:
1. ΕΚΑ 292 ψήφους – 15 έδρες (επικεφαλής ο
2. ΕΝΑ 84 ψήφους – 4 έδρες
3. ΜΠΡΟΣΤΑ 56 ψήφους – 3 έδρες
4. ΙΔΕΑ 51 ψήφους – 3 έδρες
5. ΔΕΚΑ 28 ψήφους – 2 έδρες

325defee-9c95-41e9-bc0c-b02d8480d97b-300x282O Δημήτρης Ραυτογιάννης αναφέρει για την εκλογή του:
«Συνάδελφοι, συναδέλφισσες η συνδικαλιστικη παράταξη Ενωτικο κίνημα Αστυνομικών ( ΕΚΑ) με επικεφαλη τον νυν Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ.ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγοριο επικράτησε στις σημερινές εκλογές με ισχυρή αυτοδυναμια. Εύχομαι η επόμενη μέρα των εκλογών να βρει το Αστυνομικό προσωπικό περισσότερο από ποτέ, ενωμενο και επιτέλους να δοθεί ένα τέλος στην συνδικαλιστικη λασπολογια! Όσο αφορά εμένα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεδρους από τα βάθη της καρδιάς μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξελεξαν στην ΠΟΑΣΥ. Πλέον για ΠΡΩΤΗ φορά αντιπρόσωπος της Ενωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανιας εκλέγεται στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Αποτελεί για εμένα προσωπικά, δικαίωση των συνδικαλιστικων μου αγώνων και ειδικότερα δικαίωση του έργου μου, ως π.Προεδρου της Ενωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανιας.
Η εκλογή μου στην ΠΟΑΣΥ έρχεται σε μια δύσκολη για την χώρα μας περίοδο, όπου το βάρος της ευθύνης πέφτει μεγάλο!Θα συνεχίζω να πορευομαι μαζί με ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους έχοντας ως γνώμονα τις συνδικαλιστικες μου αρχές και αξίες».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.