Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Eκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων

Eκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων

ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2Με το σύνθημα «στην οργάνωση μας η δύναμη, στους αγώνες μας η ελπίδα», ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16 Ιουλίου στη 13.00 το μεσημέρι το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Αιτωλοακαρνανίας.
Όλο το προηγούμενο διάστημα 10 Αγροτικοί Σύλλογοι μέλη της ΟΑΣ πραγματοποίησαν τις δικές τους εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις και εξέλεξαν τα νέα διοικητικά τους συμβούλια, καθώς και τους αντιπροσώπους τους για το συνέδριο της Ομοσπονδίας.
Πάνω από χίλιοι τριακόσιοι αγροτοκτηνοτρόφοι πήραν μέρος στη συνεδριακή διαδικασία εκλέγοντας 47 αντιπροσώπους για το συνέδριο. «Η μαζική συμμετοχή των αγροτών όλο το προηγούμενο διάστημα στις αρχαιρεσίες έδειξε τη διάθεση τους αλλά και τον τρόπο οργάνωσης που επιλέγουν. Ιδίως σήμερα που πλήττονται όλο και περισσότερο από την διαχρονική πολιτική των κυβερνήσεων και της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που στόχο έχει να τους πετάξει από τα χωράφια και να μαζέψει την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή σε λίγα χέρια», αναφέρει η ΟΑΣ στην ανακοίνωση της.
Στο Συνέδριο έγινε συζήτηση για τα αιτήματα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων όπου πάρθηκε απόφαση για συμπόρευση της Ομοσπονδίας με το πλαίσιο πάλης, αλλά έγινε και προγραμματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα.
Η συζήτηση στάθηκε ακόμα στην ανάγκη μαζικοποίησης των Αγροτικών Συλλόγων, δημιουργία νέων εκεί που δεν υπάρχουν και να γίνουν το αποκούμπι των αγροτοκτηνοτρόφων. Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με εκλογή νέου ΔΣ και εξελικτικής επιτροπής.
Στο Συνέδριο παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν, εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, ο πρόεδρος Μιχάλης Κατσιγιάννης, εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ο πρόεδρος Πάνος Μπεσίνης καθώς και το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2 ΣΥΝΕΔΡΙΟ 3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.