Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Έκοψαν την πίτα οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου

1Μέσα σε ευχάριστο κλίμα ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στην πιτσαρία ΝΑΠΟΛΙ.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου για θέματα πολιτισμού & αθλητισμού κ. Νικόλαος Γκρίζης ,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου Θέμης Γαμπρούλης, ο Πρόεδρος της ομάδος του Αγ. Κων/νου Κων/νος Κατεφίδης, ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Δημήτρης Κυριακίδης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Γιώργος Μανδέλος.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου αφού καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία ,ευτυχία και χαρά σε όλους καθώς και στις οικογένειές τους. Αναφέρθηκε επίσης στο έργο του Συλλόγου που αν και νεοσύστατος ,πέραν του ποδοσφαιρικών αγώνων μεταξύ των παλαιμάχων του νομού μας, προσφέρει κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Τέλος ευχαρίστησε το κατάστημα ΜΑΝΔΕΛΟΣ ΣΠΟΡ για τη δωροεπιταγή που πρόσφερε σε όποιον κέρδιζε το φλουρί.
Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Νικόλαος Γκρίζης στο χαιρετισμό του αφού ευχήθηκε καλή χρονιά αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του Δήμου για την εύρεση χώρου για στέγαση γραφείου του Συλλόγου καθώς και στις εργασίες στο γήπεδο της ομάδος του Αγίου Κωνταντίνου που προγραμματίζονται περί τα τέλη Μαΐου.
2 3 4 5 6 7 8 9

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.