Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Έκοψε την πίτα της η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Έκοψε την πίτα της η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου .

Στην εκδήλωση βρέθηκαν γονείς, φίλοι, εθελοντές, προσωπικό και η Τ.Δ.Ε. σε μια βραδιά αλληλεγγύης για τα «Γενναία Παιδιά».

Η ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου αναφέρει τα εξής:

“Την Παρασκευή  24/01/2020 πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση για την κοπή της Πίτας μας στο εστιατόριο “Amaro”.

Η μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, Γονείς, Φίλοι, Εθελοντές, Προσωπικό και η Τ.Δ.Ε. μοιραστήκαμε όμορφα συναισθήματα και ζήσαμε μια μαγική μουσική βραδιά προσφοράς και αλληλεγγύης για τα «Γενναία μας Παιδιά».

Η Πρόεδρος της Τ.Δ.Ε. κ. Λαμπρινή Κολοβού καλωσόρισε τη νέα χρονιά  με υγεία, αγάπη, ευτυχία και αλληλεγγύη  και ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους φορέων, τους φίλους- φίλες για τη συνεχή  τους παρουσία εδώ και 21 χρόνια. Επίσης ευχαρίστησε το προσωπικό και την υπεύθυνη του Κέντρου κ. Αλέκα Κοσμά για την ουσιαστική συμβολή τους στο επιτυχημένο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, τους εθελοντές για την ενίσχυση των εκδηλώσεων και δράσεων, τα μέλη της ΤΔΕ για την συνεχή εθελοντική προσφορά τους,καθώς και τους γονείς.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. ΑθανάσιοςΜαυρομάτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΓιάννηςΦαρμάκης, οι Αντιδήμαρχοι: κ. Μαρία Παπαγεωργιου, ο κ. Σπύρος Φλώρος και  ο κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης, καθώς και οι  Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. ΑμαλίαΒούλγαρη, ο κ. Νίκος Μπαλαμπάνης και ο κ. Γιάννης Λύτρας.

Η Τ.Δ.Ε. ευχαριστεί τους μουσικούς κ. Χρήστο Παντούλα, κ. Γιώργο Σκαβάρα και κ. Νίκο Παπαδογιώργο, τον ηχολήπτη  κ. Καπελλάκη που με  την εθελοντική τους συμμετοχή, μας ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο της μουσικής. Aκόμη το εστιατόριο “Amaro” για τη φιλοξενία τους , την χορηγό εταιρεία “RESET”,την κ. Βίκυ Σταυροπούλου και  το ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ για την προσφορά των δώρων τους.

Οι τυχεροί πήραν τα δώρα τους με τις ευχές όλων για μια Καλή Χρονιά!”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.