Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Έκοψε την πίτα της η Ομοσπονδία Συλλόγων Απανταχού Μακρύνειων Αιτωλοακαρνανίας (φωτο)

Έκοψε την πίτα της η Ομοσπονδία Συλλόγων Απανταχού Μακρύνειων Αιτωλοακαρνανίας (φωτο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Απανταχού Μακρύνειων Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν φορείς της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου μας, αλλά και εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων.

Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν και τίμησαν την Ομοσπονδία μας οΒουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γεώργιος Βαρεμένος, ο συντοπίτης μας Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αιγάλεω & Επικεφαλής της παράταξης «Αιγάλεω Νέα Εποχή» Λάμπρος Σκλαβούνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βύρωνα Ελευθέριος Τριανταφύλλου, ο Επίκουρος καθηγητής Μαιευτικής & Γυναικολογίας της ιατρικής σχολής ΕΚΠΑ Χαράλαμπος Χρέλιας, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων: Αγίου Ανδρέα Ευστάθιος Λαγός, Δαφνιά Παναγιώτης Μακρυγιάννης, Μεσάριστας Κωνσταντίνος Δασκαλής,ο Πρόεδρος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Η Έξοδος» Χρήστος Χούτας και η Γραμματέας Συλλόγου Ένωση Αιτωλοακαρνάνων«Η Φλόγα» Έφη Πρατάρη.

Όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, απέστειλαν επιστολές χαιρετίζοντας την εκδήλωση.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος κος Ηλίας Γιανούτσος μεταξύ των άλλων τόνισε ότι η μεγάλη προσέλευση, δείχνει πως οι Μακρύνειοι αγκαλιάζουν την προσπάθεια της Ομοσπονδίας και αυτό γεμίζει ευθύνη τόσο τον ίδιο όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην συνέχεια αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων σε δύο φλέγοντα θέματα που απασχολούν την Μακρυνεία την άρδευση του κάμπου και το θέματα της ελλιπούς αστυνόμευσης και υγειονομικής περίθαλψης.

Η βραδιά κύλησε μέσα σε ένα όμορφο και συνάμα εποικοδομητικό κλίμα ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών αφού δόθηκε η δυνατότητα τόσο στους επίσημους προσκεκλημένους όσο και στους Προέδρους μέλη της Ομοσπονδίας να χαιρετίσουν την εκδήλωσηκαι να εκφράσουν τις απόψεις τους.

“Για την διοργάνωση της εκδήλωσης σημαντικό ρόλο έπαιξε η βοήθεια όσων συνέδραμαν ώστε να στεφθεί με επιτυχία.

Η εξαιρετική αίθουσα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Δήμου Αθηναίων παραχωρήθηκε δωρεάν από την συμπατριώτισσα μας Πρόεδρο του ΔΣ Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α κα Άννα Ροκοφύλλου, τα εδέσματα της εκδήλωσης προσέφεραντα supermarketsMarket-In, Σκλαβενίτης ΑΕκαι η εταιρεία Κ. Αβράμπος ΕΠΕ. Επίσης τη βασιλόπιτα προσέφερε η εταιρεία Καραμολέγκος ΑΕ και το δώρο για το φλουρί της πίτας ο συμπατριώτης μας κος Σπύρος Αποστολόπουλος ιδιοκτήτης των Café-Bar 360ο και AforAthens. Χορηγός επικοινωνίας ήταν το MakryneiaNews” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του συλλόγου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.