Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος “Το Αιτωλικό”

Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος “Το Αιτωλικό”

kopi-pitas-aitoliko (3)
Με την παρουσία πλήθους κόσμου, μελών και φίλων του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου “Το Αιτωλικό”, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του για το 2018. Ο ενθουσιασμός και το κέφι, κράτησε έως αργά σε μια ακόμη όμορφη και καλά οργανωμένη βραδιά από τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε λοιπόν, πρώτα τα μέλη του Συλλόγου μας, αλλά και τους φίλους μας από το Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Οινιάδες που στηρίζουν τις δράσεις μας. Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νίκο Καραπάνο, τον πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Τάσο Σκαρμούτσο, τον Αντιδήμαρχο Αιτωλικού κ. Αντρέα Κότσαλο, την πρόεδρο της Δ.Ε. Μεσολογγίου κ. Καζαντζή, τον Διευθυντή του Γ.Ν. Νοσοκομείου κ. Πάνο Παπαδόπουλο, τον κ. Νίκο Μουρκούση και όλους τους εκπροσώπους Συλλόγων και φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους! Ευχόμαστε σε όλους,καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία.

Με αγάπη, ομαδικότητα, με συλλογική συνείδηση και με ευθύνη, στους στόχους μας και στο κοινό αποτέλεσμα προχωρούμε στις προσεχείς δράσεις μας, Στα παλιά μέλη που ενεργοποιούνται ξανά, αλλά και στα νέα, που με τον ενθουσιασμό τους συνεχίζουν τις πολιτιστικές μας διαδρομές, στήριζεται ο Ιστορικός Σύλλογος της πόλης μας – ο Σύλλογος της καρδιάς μας, ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Το Αιτωλικό!” αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Φωτογραφίες: Παρασκευάς Κατσαντώνης

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

kopi-pitas-aitoliko (1)

kopi-pitas-aitoliko (2)

kopi-pitas-aitoliko (4)

kopi-pitas-aitoliko (5)

kopi-pitas-aitoliko (6)

kopi-pitas-aitoliko (7)

kopi-pitas-aitoliko (8)

kopi-pitas-aitoliko (9)

kopi-pitas-aitoliko (10)

kopi-pitas-aitoliko (11)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.