Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Έκοψε την πίτα του στο κλειστό της Αερογέφυρας ο Δήμος Αγρινίου

kopi-vasilopitas-dimou-agr (5)
Στο κλειστό γήπεδο στην Αερογέφυρα πραγματοποιήθηκε φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των υπαλλήλων του Δήμου Αγρινίου, παρουσία Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους το 2018 να είναι ένα έτος με υγεία και δημιουργικότητα ενώ ευχαρίστησε τους εργαζομένους σε όλες τις διευθύνσεις για την αρμονική συνεργασία: «Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία ελπίζοντας ότι θα δούμε να αποδίδουν όλα όσα βήμα βήμα χτίσαμε την χρονιά που πέρασε. Στην προσπάθεια αυτή αξιοποιούμε το πολύτιμο έμψυχο δυναμικό, μόνιμους και συμβασιούχους. Σας εμπιστευόμαστε, σας πιστεύουμε, στηριζόμαστε στις γνώσεις σας και είμαστε σίγουροι ότι πέρα από τις όποιες δυσκολίες όλα θα πάνε καλά. Φέτος, αξίζει βραβείο σε κάθε έναν από εσάς γιατί την κρίσιμη στιγμή, όταν οι συμπολίτες μας βρέθηκαν σε δύσκολη κατάσταση με την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων, εσείς δείξατε αφοσίωση, πειθαρχία και αποθέματα ψυχής. Σε όλους εσάς αξίζουν συγχαρητήρια, είμαι υπερήφανος για την απόδοσή σας.
Εύχομαι το νέο έτος να είναι έτος ειρήνης, αγάπης και να είμαστε όλοι υγιείς. Μια τέτοια μέρα δεν προσφέρεται για απολογισμό ή αναφορά σε μελλοντικούς σχεδιασμούς. Αυτό όμως που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι και αυτή τη χρονιά δεν θα πάψουμε να παλεύουμε για την ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης και των ανθρώπων της. Θα ήθελα ακόμη να σας πω, με κάθε ειλικρίνεια, ότι η Δημοτική Αρχή κι εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα σας σε κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας και να ευχηθώ καλή χρονιά».
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για την συνολική προσφορά τους οι υπάλληλοι που συνταξιοδοτήθηκαν την περσινή χρονιά.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

kopi-vasilopitas-dimou-agr (1)

kopi-vasilopitas-dimou-agr (2)

kopi-vasilopitas-dimou-agr (3)

kopi-vasilopitas-dimou-agr (4)

kopi-vasilopitas-dimou-agr (6)

kopi-vasilopitas-dimou-agr (7)

kopi-vasilopitas-dimou-agr (8)

kopi-vasilopitas-dimou-agr (9)

kopi-vasilopitas-dimou-agr (10)

kopi-vasilopitas-dimou-agr (11)

kopi-vasilopitas-dimou-agr (12)

kopi-vasilopitas-dimou-agr (13)

kopi-vasilopitas-dimou-agr (14)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.