Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019

Έκοψε την πίτα του το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου (φωτο)

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Πρόσκοποι, γονείς και φίλοι παρευρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε στην παλαιά Δημοτική Αγορά και συγκεκριμένα στην αίθουσα της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΑΕ , την Κυριακή 27-1-2019 και ώρα 6:30 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του 1ου Συστήματος Προσκόπων αναφέρει:

Για άλλη μία φορά η προσκοπική μας οικογένεια μαζεύτηκε για την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ! Πρόσκοποι, γονείς και φίλοι παρευρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε στη Παλιά Λαχαναγορά του Αγρινίου και συγκεκριμένα στην αίθουσα της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΑΕ , την Κυριακή 27-1-2019 και ώρα 6:30 το απόγευμα.

Την Εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα από Λυκόπουλα , Προσκόπους , Ανιχνευτές , Μέλη Ε.Κ.Σ. , Παλαιούς Προσκόπους   γονείς  , χορηγούς και φίλους της Προσκοπικής Κίνησης προλόγισαν οι αρχηγοί Βαθμοφόροι του συστήματος Αγρινίου και χαιρέτησαν ο αντιδήμαρχος Γρίβας Ευθύμιος και ο πρόεδρος της επιτροπής Παπαναστασίου Γεώργιος .

Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκε με βίντεο το προσκοπικό έργο που πραγματοποιείται στα τμήματα, Λυκόπουλων ( παιδιά 7-11 ετών ) Πρόσκοπων ( παιδιά 12- 15 ετών )   Ανιχνευτών (παιδιά 15-18 ετών  ) καθώς επίσης και βίντεο με την παρουσίαση της χειμερινής δράσης των ανιχνευτών που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά , με παρουσιαστές τα ίδια τα παιδιά .

Η Αρχηγός Συστήματος τίμησε με αναμνηστικά μετάλλια την κυρία Φαρατζή Κωνσταντίνα και τον κύριο Τάγκα Σπυρίδωνα πρώην μέλη της Επιτροπής Συμπαράστασης που αποχώρησαν από το σύστημα μας αλλά στεκόταν δίπλα μας δυναμικά τα τελευταία χρόνια, υποστηρίζοντας το προσκοπικό έργο.

Στην συνέχεια έγινε η ανάδειξη των τυχερών της Βασιλόπιτάς τα οποία ήτανε 4 μέλη μας  , και στα οποία δόθηκαν αναμνηστικά δώρα ένα μέλος από κάθε τμήμα , και ένα από τους βαθμοφόρους μας . Στην κύρια βασιλόπιτα μας κερδισμένος ήταν ο φτωχός , ένα γεγονός που χαροποίησε όλους τους παρευρισκόμενους .

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους , την κυρία Μακρή Ανθούλα υπεύθυνη Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου , την κυρία Αβράμπου Δήμητρα πρόεδρο του συλλόγου Αιμοδοτών .

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ για την παραχώρηση της αίθουσας  , την κυρία Χρύση Μαρία για τις βασιλόπιτες που μας ετοίμασε και τον κύριο Αντωνόπουλο Γιάννη για τα ηχητικά που μας διέθεσε..Από την μεγάλη οικογένεια του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου,
Καλή χρονιά, γεμάτη παιχνίδι, περιπέτεια και δράσεις!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.