Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Αγρίνιο η Ιστορική Αρχαιολογική Εταιρεία

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Αγρίνιο η Ιστορική Αρχαιολογική Εταιρεία

istoriki-arxaiologiki-etaireia-pita (1)
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της “Pizza Roma” στο Αγρίνιο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ιστορικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας με την παρουσία πολλών μελών και φίλων της.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Βαρεμένος, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Τσιχριτζής, ο πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κ. Ρόκκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Αγρινίου κ.κ. Τραπεζιώτης και Διονυσόπουλος, η Διευθύντρια Αγροτικής Οικονομίας Δήμου Αγρινίου κ. Τσιχριτζή, ο Διευθυντής του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου κ. Σελιμάς, πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της δευτεροβάθμιας Ένωσης φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Δυτικής Ελλάδας ο καθηγητής κ. Λουκάς Γεωργίου.

Το δώρο για το φλουρί της πίτας προσφέρθηκε από το παλαιό μέλος της Εταιρείας, κ. Νερατζή, και αφορά την εξαιρετική διδακτορική διατριβή του «Η χώρα των Αιτωλών».

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

«Μεταξύ των πρωτοβουλιών που προωθεί η Εταιρεία μας για τον καινούργιο χρόνο 2018 ξεχωρίζουν οι ενέργειες για τον χαρακτηρισμό ως Διατηρητέων των εγκαταστάσεων του πρώην Καπνικού Σταθμού Έρευνας Αγρινίου με στόχο την επίσπευση των διαδικασιών για την εγκατάσταση στο χώρο αυτό, του Μουσείου Καπνού της μεγάλης καπνούπολης στη Νότια Ελλάδα το Αγρίνιο», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Νίκος Σκιαδάς.

“Ευχαριστούμε τους φίλους και τα μέλη που για άλλη μία φορά που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά και όρεξη για δουλειά από όλους μας” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση της Ιστορικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

istoriki-arxaiologiki-etaireia-pita (2)

istoriki-arxaiologiki-etaireia-pita (3)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.