Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Special Olympics Hellas στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Special Olympics Hellas στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

«Play Unified, Learn Unified – Παίζουμε Μαζί, Μαθαίνουμε Μαζί»

Στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου σε συνεργασία με το 1ο Ειδικό Σχολείο Αγρινίου  υλοποιήθηκε  εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Special Olympics Hellas

Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου σε συνεργασία με τους μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγρινίου υλοποίησαν δράση των Special Olympics Hellas.

Συγκεκριμένα ομάδα προπονητών των Special Olympics Hellas επισκέφθηκε το 17ο Δημοτικό Σχολείο και δίδαξε στους μαθητές των δύο σχολείων το άθλημα μπότσε (Bocce).

Στόχο της δράσης αποτέλεσε η συνύπαρξη των μαθητών τυπικού και ειδικού σχολείου, η ενσυναίσθηση, η προσαρμοστικότητα, η υπευθυνότητα, η κατανόηση και η αποδοχή της διαφορετικότητας μεταξύ των μαθητών.

H Διευθύντρια  του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, Κωνσταντίνα  Τασούλη, εκφράζει “συγχαρητήρια στους προπονητές των Special Olympics Hellas, Τάτση Καλλιρρόη και Βαγγέλη Μπλέτσα για την άψογη συνεργασία τόσο με τους μαθητές και των δύο σχολείων, όσο και με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του 17ου Δημ. Σχ. Αγρινίου Μποτίνη Γεωργία ΠΕ11 και Κιοσσέ Χρήστο ΠΕ70, καθώς και  του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγρινίου, Ιωάννα Καλαντζή ΠΕ11,  Αλεξάνδρα Κορόζη, Δούκουλου Κατερίνα, Παπαροϊδάμη Νικόλαο, την ψυχολόγο Κιόχου Ιωάννα, και την  κοινωνική λειτουργό Δασκαλοπούλου Ελένη.  Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγρινίου  Δεληγιάννη Νικόλαο για την συνεργασία στην υλοποίηση της δράσης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.