Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Εκπαιδευτική εκδρομή στο Μέτσοβο για τους νέους των στεγών διαβίωσης του “Παναγία Ελεούσα”

panagia-eleousa-ekdroi-metsovo
Οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, που διαμένουν στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτική εκδρομή στο Μέτσοβο.
Τους νέους συνόδεψαν η Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», καθώς και εργαζόμενοι-συνοδοί.
Περιηγήθηκαν στο γραφικό Μέτσοβο και επισκέφθηκαν το Λαογραφικό Μουσείο Τοσίτσα και την Εθνική Πινακοθήκη Αβέρωφ, καθώς και άλλα αξιοθέατα της περιοχής. Οι οικότροφοι νέοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη λαϊκή παράδοση και να γνωρίσουν έργα μεγάλων καλλιτεχνών.
Μετά το μεσημεριανό γεύμα, απόλαυσαν την απογευματινή τους βόλτα στα όμορφα Ιωάννινα, πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής.
“Η εκδρομή μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι νέοι μας χάρηκαν πολύ με την εμπειρία αυτή. Ευχόμαστε και στο μέλλον οι συνάνθρωποί μας με την πληγωμένη νοημοσύνη να απολαμβάνουν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και να αρθούν τα εμπόδια που οδηγούν στον κοινωνικό τους αποκλεισμό” αναφέρει η ανακοίνωση του εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα”.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.