Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Έκπληξη στους μαθητές Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αγρινίου από τον Άγιο Βασίλη (φωτο)

Έκπληξη στους μαθητές Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αγρινίου από τον Άγιο Βασίλη (φωτο)

Έκπληξη στους μαθητές Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου έκανε ο Άγιος Βασίλης, με τα παιδικά χαμόγελα να πλημμυρίζουν τον χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου αναφέρει τα εξής:

Ο Άγιος Βασίλης έκανε έκπληξη στους μικρούς μαθητές των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Αγρινίου και τους γέμισε χαρά!! Τους δώρισε γλυκίσματα και λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες κι από ένα σκουφί ολόιδιο με το δικό του! Έτσι τώρα όλα είναι οι μικροί του βοηθοί!!

Η λάμψη στα μάτια των παιδιών μόλις τον αντίκρισαν ήταν συγκινητική, μέσα στις πολύ όμορφα στολισμένες τάξεις τους, του τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια τον κέρασαν νόστιμα γιορτινά γλυκά ενώ δεν παρέλειψαν όλα να του πουν πόσο καλά παιδιά ήταν και τι δώρο περιμένουν να τους φέρει τα Χριστούγεννα!!

Πρόκειται για μια ακόμη δράση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου!

Ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τη Διοίκηση και το προσωπικό όλων των Παιδικών Σταθμών για την άψογη συνεργασία και εύχεται το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μεταφέρει την μαγεία του σε όλα τα σπίτια χαρίζοντας όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές σε μικρούς και μεγάλους και… ο Άγιος Βασίλης να εκπληρώσει τις ευχές όλων!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.